SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Exatlonovka: Tega ne morem gledati #video

0,25

termometer

Največjo in najtežjo televizijsko preizkušnjo Exatlon je v petek zapustila Kaja Bajda. Slovo je bilo težko, tekle so tudi solze, objemi so bili močni. V petek smo z njo trpeli, zanjo navijali in jo bodrili prek televizijskih zaslonov, v ponedeljek pa nas je že pozdravila v studiu oddaje Jutro na Planetu.

Jutro na Planetu Planet TV Po Exatlonu: Kot da sem se zbudil iz sanj #video

Kaja pravi, da je bilo njeno slovo od Exatlona zelo težko. "Tudi na snemanju je težko dojeti, da je izkušnja končana in da odhajaš domov," pravi. Prve tedne, ko je vstopila v šov, se je morala navaditi na ljudi in na vse kamere naokoli, a potem se jih ni več zavedala. 

Nocoj v Exatlonu ne zamudite novega presenečenja. Po kazni in nagradi bo Jure tudi tokrat neposreden. Pred tekmovalci pa je druga tekma za obstoj. Vprašanje večera bo, kdo se bo pridružil Risu v izločitvenem dvoboju? Več v zgornjem videu.

Zbujajte se v družbi oddaje Jutro na Planetu ob 8. uri na Planetu, zvečer pa se sprostite ob Exatlonu ob 20. uri. 

Jutro na Planetu Planet TV Ste slišali "kretena" iz ust Davida Amara? #video Planet 18 Planet TV Na Hrvaškem slavil Matej Mohorič #video Planet 18 Planet TV Voditeljici Katarini Braniselj uspel nov podvig #video #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin