SiolNET. Planet TV Gasilci
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Prvi žensko-moški dvoboj v oddaji Gasilci #video

0,04

termometer

Dobili smo zmagovalce prvega ligaškega dvoboja, to je PGD Golo. Ta teden pa nas čaka nov in poseben dvoboj, Belokranjci proti Štajerkam. Bodo ženske kos moškim? Že ta petek ob 20. uri na Planetu!

Gasilci Planet TV Telekom priskočil na pomoč tudi gasilcem #foto #video

Tokrat se bodo v oddaji Gasilci prvič pomerile gasilke in gasilci. Na poligonu se bosta pomerila PGD Dragatuš in PGD Leskovec - ženski del ekipe. Zadnjič so priznale, da so vsi med seboj enakopravni, le da mogoče pri kakšni vaji potrebujejo več časa in moči. A ko pride do klica na pomoč, nihče ne okleva. 

PGD Dragatuš se še dobro spominja klica na 112, ko je domačinu zagorelo zaradi sveče, ali pa ko je njihovo občino zajela toča in so jim gasilci takoj priskočili na pomoč. Še danes so jim seveda vsi zelo hvaležni, in tudi tu velja rek: v nesreči spoznaš prijatelja.

Gasilci Planet TV Novi poligoni v oddaji Gasilci #foto

Tako je tudi na drugem koncu Slovenije. PGD Leskovec so tudi člani ekipe prvih posredovalcev. Kar pomeni, da lahko na kraj nesreče pridejo še pred nujno medicinsko pomočjo. Zavedajo se, kakšno odgovornost imajo in da je življenje včasih dobesedno v njihovih rokah.

Obe ekipi se bosta pomerili na poligonu, kjer bo izziv predstavljala nova igra. Tako bodo preizkusili Labirint, Veliki ognjeni poligon ter Hitri vzpon. Prihodnji petek pa se bo zmagovalec tega velikega gasilskega izziva pomeril z zmagovalci prejšnjega kroga, torej s PGD Golo.

Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Popeljal jih je do zmage in tako dobil nov vzdevek #video Gasilci Planet TV Marko Potrč si je nadel 30 kg opremo in se preizkusil kot gasilec #video Gasilci Planet TV Marko Potrč za nekaj minut ostal brez vida #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin