SiolNET. Planet TV Gasilci
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Novi poligoni v oddaji Gasilci #foto

0,05

termometer

Ognjena arena v oddaji Gasilci bo prenovljena, saj vstopamo v drugi del tekmovanja in ta prinaša kar nekaj novosti. Veliki gasilski izziv lahko na Planetu spremljate vsak petek ob 20. uri.

Drugi del tekmovanja prinaša kar nekaj novosti, ostale so še štiri ekipe in vse se bodo pomerile med seboj. Ekipe se bodo tako zdaj pomerile v ligaškem načinu tekmovanja, torej vsaka z vsako, po novem pa zmaga zdaj prinese dve točki. Ekipi z največ točkami se bosta pomerili v velikem finalu. Kot prvi se bosta z novimi poligoni spopadli ekipi PGD Golo in PGD Leskovec. Hitri vzpon Hitri vzpon Foto: zajem zaslona Premierno bomo začeli nov izziv Hitri vzpon, ki je simulacija težke intervencije, ko morata gasilca vdreti skozi streho v objekt. Rešiti ponesrečenca in se varno vrniti. Na poti nazaj morata vdreti skozi vrata in pogasiti ogenj. Sledila bo že znana igra Veliki ognjeni poligon, na koncu pa nova igra Labirint.

Labirint Labirint Foto: zajem zaslona

To je simulacija pobega iz porušenega objekta, pri čemer ima eden od gasilcev onemogočen vid, drugi pa ga mora varno voditi čez ovire. Grozi jima eksplozija plina.

Gasilci Foto: GZS Oktober, mesec požarne varnosti

Ne pozabite, da smo vstopili v oktober, ko pomagamo vsem gasilcem. Med drugimi aktivnostmi, ki jih pripravlja Gasilska zveza Slovenije, je tradicionalno tudi priprava gasilske doplačilne poštne znamke, ki bo letos tretjič izšla v elektronski obliki.

V tednu požarne varnosti od 5. do 10. oktobra 2020 so posamezniki in ustanove pri oddaji pošiljk v notranjem in mednarodnem prometu dolžni poravnati prispevek v vrednosti 0,15 evra za e-doplačilno znamko. Pošiljke s knjigami, časopisi in revijami so oproščene plačila prispevka.

Zbrana sredstva od prodaje doplačilnih znamk bo Gasilska zveza Slovenije uporabila za izenačevanje materialne opremljenosti gasilstva in spodbujanje mladine za delo v gasilstvu.

Oddajo Gasilci lahko spremljate vsak petek ob 20. uri na Planetu, ponovitev sledi v soboto popoldne.
Gasilci Planet TV Preklinjanje, (začasni) rekord igre, a vseeno ni bilo dovolj za zmago #video Gasilci Planet TV Legenda slovenske glasbe pomagala gasilcem #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin