SiolNET. Planet TV Gasilci
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Gasilke PGD Predoslje v novi boj z vodo #foto

0,09

termometer

Gasilke PGD Predoslje iz Gorenjske bodo pokazale, iz kakšnega testa so že ta petek v oddaji Gasilci. Pomerile se bodo z gasilkami PGD Leskovec.

Gasilci Planet TV Zdaj so na vrsti ženske, v boj gredo v petek!

Gasilke se redno udeležujejo izobraževanj in tekmovanj. Pravijo, da so enakopravne z moškimi, včasih pa se premoč vendarle pokaže pri fizičnih izzivih. In ravno te dni so skupaj z ostalimi člani PGD Predoslje pomagale pri iskanju pogrešane osebe v občini Kranj. Iskalna akcija, ki je bila organizirana v sodelovanju z drugimi društvi, je bila, k sreči, uspešna, prav tako pa so uspešno izvedle vse zahtevano tudi pred ocenjevalno komisijo. Dekleta, ki tekmujejo v oddaji Gasilci, pa so se udeležile še ene vaje.

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Gasilke tekmovalke so se namreč ob pomoči starejših članov učile, kako se črpa voda iz reke. Tudi ta petek jih čaka voda. V igri Poplava tovarne bo kar deset tisoč litrov vode treba zadržati s trdnim in pravilno zgrajenim jezom. Ne zamudite!

Gasilci Jager | Foto:

Oddaja Gasilci v petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Ekskluzivno vam pokažemo gasilsko zlato čelado #foto Gasilci Planet TV Napeta končnica, v kateri je moral posredovati Marko Potrč #foto
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin