SiolNET. Planet TV Gasilci
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Gasilci s plesom osvojili splet, zdaj jim sledijo ljubljanske vzgojiteljice #video

0,53

termometer

Plesni izziv, ki osvaja Slovenijo in s katerim so pred dnevi navdušili tekmovalci iz oddaje Gasilci, se nadaljuje. Po gasilcih se je pozitivna energija razširila v vrtce.

Gasilci Planet TV Nagradna igra: Kako pravilno oživljamo ponesrečenca? #video

"V videoposnetku smo želeli na zabaven način prikazati, da smo odzivni in enotni, ko gre zares, po vsakem uspešnem reševanju pa je čas tudi za prijetnejše stvari. Zagotovo je ta izziv popestritev teh časov, ko smo odtujeni, ples pa nas povezuje in spravi v dobro voljo, kar je tudi namen tega izziva," nam je ob objavi posnetka zaupal Denis Kukovič, član PGD Šentjur.

Zdaj so pogum zbrale še vzgojiteljice ljubljanskega Vrtca Galjevica. Video, ki so ga posnele na prostem med otroki, je objavila ravnateljica vrtca Barbara Novinec in ob tem zapisala: "Danes smo v vrtcu plesali z otroki in za otroke, z dobro voljo in optimizmom, da bomo koronavirus premagali in kmalu odprli vrtec za vse otroke."

Plesni izziv Vrtca Galjevica | Foto: Facebook Plesni izziv Vrtca Galjevica Foto: Facebook Posnetek si lahko pogledate na tej povezavi.

Gasilci Planet TV Na takšno glasbo v stresnih situacijah prisegajo gasilci #video

Tako kot gasilci PGD Šentjur, ki so dobivali pohvale z vseh koncev sveta, vse od Argentine do Velike Britanije, so tudi vzgojiteljice takoj navdušile. "To nam manjka! Optimizma" in "Evo, izziv vsem preostalim organizacijam, da naredijo enako ... Širijo pozitivo" sta le dva od komentarjev.

Kolegialnost, spodbuda, pomoč in pozitivna energija bodo tudi del nove oddaje Gasilci. Nocoj se bodo pomerili člani PGD Leskovec, in sicer moški z ženskami. Ne zamudite!

Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Slovenec na čelo največje gasilske organizacije #foto Gasilci Planet TV "Vrni se, vrni se! Pozabil si ponesrečenca." #video Gasilci Planet TV S prekritimi očmi in prvič na poligonu opravila brez napak #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin