SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Bi se upali pomeriti z njo v polaganju rok? #video

0,61

termometer

Fittest Family

V oddaji Fittest Family, ki jo lahko naslednjič spremljate v soboto ob 21. uri, se je predstavila hrvaška družina Kögl, ki se ukvarja z zanimivo športno aktivnostjo, v katero se je prvi zaljubil oče Dražen, nato pa "okužil" vso družino. 

Gre za športno disciplino polaganja rok. Družina Kögl tako skupaj živi in trenira, njihovi treningi pa zajemajo predvsem vsakodnevno dvigovanje uteži. "Imamo svoj klub, in če bi nam uspelo zmagati, bi denar vložili prav v nove prostore kluba," so povedali Koglovi.

Njihova menedžerka je kar mama Blaženka, ki se tudi sama ukvarja s tem športom. Največkrat se pomeri prav s svojo hčerko Mihaelo, ki pa v moči premaga tudi marsikaterega fanta.

Kljub temu, da je Mihaela lahko kos marsikateremu fantu, pa je tik preden bi se njena družina morala podati na poligon, imela zdravstvene težave, ki so ji onemogočile sodelovanje. Tako je moral namesto nje isto progo dvakrat preteči njen brat in to je kasneje botrovala tudi nekoliko slabšemu rezulatu. 

Naslednji del oddaje Fittest Family si na Planetu lahko ogledate v soboto ob 21. uri.
  Fittest Family Planet TV Slovenka, ki je raje na strehi kot na tleh #video FITTEST FAMILY Planet TV V šovu posredovali reševalci: Tekmovalka morala odstopiti #video FITTEST FAMILY Planet TV Povsem zmeden tek slovenske družine nasmejal gledalce #video Fittest Family Planet TV Izgubili očeta, zdaj pa navdušujejo v šovu Fittest Family #video FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajša tekmovalka Tia s svojo potezo osupnila celo trenerje #video
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin