SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Izgubili očeta, zdaj pa navdušujejo v šovu Fittest Family #video

0,68

termometer

V Fittest Family je že v prvem izzivu presenetila družina Jarc, a ne le s svojo športno pripravljenostjo, ampak tudi s požrtvovalnostjo. Sinove je nad športom navdušil oče, ki pa se je pred štirimi leti smrtno ponesrečil.

Fittest Family spremljajte na Planetu od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri.

Športno družino Jarc iz Kamnika pod Krimom je pred štirimi leti zaznamovala izguba očeta, ki se je smrtno ponesrečil pri letenju z jadralnim zmajem. "Oče nas je navdušil nad športom," pravi 27-letni Jernej in dodaja, da so ga klicali "fotr skala". Ukvarjal se je z najrazličnejšimi športi, v katere je že od malega vključeval tudi svoje otroke.

Jernej, Brigita, Jakob in Jonatan Jarc Jernej, Brigita, Jakob in Jonatan Jarc

Jernej in Jonatan, ki skupaj tudi delata, v šport vključujeta tudi najmlajšega člana družine Jakoba, ki je aprila praznoval 17. rojstni dan. "Za svoja leta je zelo zrel in vedno pripravljen pomagati," o svojem najmlajšem otroku pravi mama Brigita.

Skupaj bomo zmogli vse!

Jonatan ima 24 let in meni, da velja za najmočnejšega člana družine, čeprav se mu zdi, da sta z bratom Jernejem enako močna. Športno najšibkejši člen družine je mama Brigita, ki se v prostem času raje posveča vožnji z motorjem, ki si ga je kupila lani. "A skupaj bomo zmogli prav vse," pravi Jonatan.

Jonatan Jarc Jonatan Jarc

V novem delu Fittest Family, ki bo na Planetu v sredo ob 21.00, bomo med preostalimi sedmimi družinami spoznali tudi slovensko družino Križman, ki se bo prvič spopadla s poligonom.
FITTEST FAMILY Planet TV Slovenska družina v šovu Fittest Family pometla s konkurenco #video FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajša tekmovalka Tia s svojo potezo osupnila celo trenerje #video Fittest Family Planet TV "Kaj boste zdaj rekli na Slovence?!" #video FITTEST FAMILY Planet TV Iz šova Fittest Family že izpadla prva družina #video
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin