SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FITTEST FAMILY

Iz šova Fittest Family že izpadla prva družina #video

0,38

termometer

FITTEST FAMILY

"Uspelo nam je," so bili navdušeni člani družine Perinović, ko je članici njihove ekipe vendarle uspelo zlesti na rampo in premagati še zadnji izziv. S tem so se uvrstili v naslednji krog, Bukovićevi pa so izpadli.

"Težko je bilo predvsem v plazenju skozi poligon pod mrežo nad vodo, kjer je bil bazen izjemno hladen," je povedala mama Tatjana Perninović. Družini je tako uspelo premagati Bukovićeve, ki so morali prvi zapustiti oddajo. "Dali smo vse od sebe, zato smo ponosni nase. Če bi bilo mogoče, da bi v zadnjem izzivu tekmoval tudi jaz, pa bi bil razplet najverjetneje drugačen, " je dogajanje pokomentiral oče Miro, glava družine Buković. Nekaj utrinkov iz zadnjega izločilnega poligona in prve odzive družin pa si poglejte v spodnjem videoposnetku.

Fittest Family spremljajte na Planetu od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.
FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajša tekmovalka Tia s svojo potezo osupnila celo trenerje #video FITTEST FAMILY Planet TV Slovenska družina v šovu Fittest Family pometla s konkurenco #video Fittest Family Planet TV To je družina, ki je s Tunelom strahu opravila najhitreje

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin