Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 5. 2019,
12.38

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

Natisni članek

Planet TV Fittest Family

Torek, 7. 5. 2019, 12.38

4 leta, 11 mesecev

Fittest Family

To je družina, ki je s Tunelom strahu opravila najhitreje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63
Fittest Family

Prvih sedem superdružin se je pomerilo s Tunelom strahu, kot se je imenoval prvi družinski izziv v oddaji Fittest Family. Najboljši rezultat je dosegla družina Buza iz Zagreba, ki se ukvarja s kickboksom, in se tako izognila še težjemu poligonu, ki preostale družine čaka nocoj ob 21. uri na Planetu.

V prvem delu najtežjega družinskega športnega izziva Fittest Family smo spoznali prvih sedem družin, ki so na poligonu Tunel strahu preizkusile svojo moč, hitrost, vzdržljivost in okretnost, pa tudi sposobnost sodelovanja. Zadnjo je zelo dobro pokazala slovenska družina Jarc, ki si je prislužila naziv najbolj srčne družine, z izvrstno pripravljenostjo pa je navdušila tudi družina Podobnik, pri kateri je še posebej presenetil suveren nastop 14-letne Tie Clee.

Fittest Family | Foto:

Tunel strahu je najhitreje premagala zagrebška družina Buza, ki se je tako uvrstila neposredno v trenerski izbor. Preostalih šest družin bo tekmovalo v drugem izzivu po tri in tri skupaj, najslabša družina iz vsake skupine pa se bo uvrstila v izločilni boj - izziv, v katerem bo najslabša družina izpadla iz tekmovanja.

Družina mojstrov kickboksa

Najhitrejšo družinsko ekipo Buza iz Zagreba sestavljajo oče Goran, sinova Patrik in Erik ter hčerka Vanessa. Vsi se ukvarjajo s kickboksom, sinova tudi tekmujeta, oče Goran pa je lastnik kluba, kjer trenirajo. Izredno borbena družina je dokazala izvrstno športno pripravljenost in se po Tunelu strahu zavihtela na prvo mesto med družinami.

Fittest Family | Foto:

Za rojstni dan dobil torto v obraz

"Šport vsekakor zbližuje, druge družine nimajo takšnega privilegija, da so si tako blizu," je povedal oče Goran. Ta je ravno na dan spopadanja s Tunelom strahu praznoval rojstni dan. Voditelj Marko Potrč ga je najprej zmedel, ko mu je predal mikrofon, nato pa ga presenetil s torto. Sinu Eriku se je zdelo, da je bil oče premalo presenečen, zato ga je povsem šokiral in mu torto porinil v obraz.

Fittest Family | Foto:

Kaj nas čaka nocoj?

Nocoj bo na drugem izzivu, poimenovanem Pobeg iz trdnjave, preostalih šest družin iskalo najhitrejšo pot, ki jim bo omogočila, da se rešijo zadnjih dveh mest. Na koncu dneva pa prihaja poligon z zloglasno klančino, ki bo za eno od zadnjih dveh družin pomenil pot do preživetja. Najpočasnejša družina bo žal končala tekmovanje.

Nov del oddaje Fittest Family ujemite že ob 21. uri na Planetu!

FITTEST FAMILY
Planet TV To je boljše od seksa! #video
Fittest Family
Planet TV Gesta, ki je ganila celotno ekipo šova: Takih otrok bi si želel vsak starš #video
 
FITTEST FAMILY
Planet TV Poškodbe in posredovanje reševalcev že v prvi oddaji Fittest Family #video
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

 

 

 

Ne spreglejte