SiolNET. Planet TV Fittest Family
2,99

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FITTEST FAMILY

Poškodbe in posredovanje reševalcev že v prvi oddaji Fittest Family #video

2,99

termometer

FITTEST FAMILY

V oddaji Fittest Familiy bo napeto že ob prvem izzivu, polne roke dela pa bodo imeli tudi reševalci. Ni se še niti dobro začelo, ko so se že pojavile prve slabosti zaradi napora, poškodbe gležnjev in ureznine na roki.

FITTEST FAMILY Planet TV Danes na sporedu prvi del napete družinske športne oddaje Fittest Family #video

V najbolj športni družinski oddaji te pomladi bo nocojšnji izziv zahteval tudi prve poškodbe. Sedem družin se bo pomerilo v tako imenovanem predoru strahu. Vsaka od štiričlanskih družin je sprva naredila taktični načrt in se nato premišljeno lotila naloge.

Tek skozi ozke rove, prenašanje skrinj in vojaških krogel ter vzpenjanje po stopnicah bodo od tekmovalcev zahtevali hitrost, okretnost, vzdržljivost in moč. Čeprav so družine veliko trenirale, že prvi izziv ne bo mačji kašelj.

Še več, že nocoj bomo videli slabosti zaradi napora, poškodbe gležnjev in ureznine na roki. Tudi ena od slovenskih družin bo imela smolo s poškodbami. Ji bo kljub temu uspelo?

Družinska tekmovalna oddaja Fittest Family na Planet prihaja nocoj, 6. maja, ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.  
FITTEST FAMILY Planet TV Ti dve slovenski družini bosta tekmovali v nocojšnji prvi oddaji Fittest Family #video Fittest Family Planet TV Marko Potrč: Gledalce čaka res nor šov! #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin