Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 11. 2023,
8.40

Osveženo pred

5 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66

Natisni članek

Planet TV premiera Deadpool Ryan Reynolds

Nedelja, 12. 11. 2023, 8.40

5 mesecev, 1 teden

Zvezdnik v strahu za svoje zdravje: Ibuprofena ne morem jesti kot bombone

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66
Ryan Reynolds | Foto Reuters

Foto: Reuters

Nocoj ob 22.20 si boste na Planetu lahko ogledali odlični komični akcijski film Deadpool, prihodnjo nedeljo sledi tudi nadaljevanje. V glavni vlogi igra Ryan Reynolds, ki je v enem od intervjujev razkril, da je pri 45 letih začel zmanjševati število kaskaderskih vložkov, ki jih je opravil sam. V nadaljevanju izveste, zakaj.

Atomska blondinka (Atomic Blonde)
Planet TV Konec tedna s filmskimi uspešnicami na Planetu

Iz Marvelovega vesolja herojev na Planetov televizijski zaslon s filmom Deadpool prihaja zgodba o nevsakdanjem protijunaku s hudomušnim smislom za humor. Nekdanji pripadnik posebnih enot Wade se mora soočiti z smrtonosno boleznijo, njegov edini izhod pa je ponudba skrivnostne organizacije, ki želi na njem opraviti nevaren poskus.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV To so ženini v novi sezoni Poroke na prvi pogled

Wade postane grozljivo iznakažen, toda hkrati dobi izjemne moči in neumrljivost. Sprva noče sprejeti svoje nove identitete, toda ko najhujši sovražnik ogrozi ljubezen njegovega življenja, se Wade spremeni v neusmiljenega maščevalca Deadpoola, ki z raznovrstnim orožjem in komičnimi opazkami pošilja nasprotnike v onostranstvo.

Ryan Reynolds kot Deadpool. | Foto: promocijsko gradivo Ryan Reynolds kot Deadpool. Foto: promocijsko gradivo

Deadpoola igra v istoimenskem filmu Ryan Reynolds. Igralec je v intervjuju za Variety razkril, da je v akcijskih filmih zmanjšal število kaskaderskih vložkov, ki jih je v mlajših letih opravljal kar sam. Že med snemanjem komične akcije Deadpool je tako najtežje prepustil profesionalcem.

"Ibuprofena in drugih protibolečinskih tablet ne morem jesti kot bonbone," je dejal, nadaljeval pa: "Starejši kot si, v večjih bolečinah se znajdeš, ko te vržejo na betonska tla. Počasi me je vse začelo peklensko boleti." Priznal je, da je sicer pristaš tega, da čim več nevarnejših prizorov poskušaš izvesti sam, ampak ker je preventiva boljša kot kurativa, bo najbolj tvegane kaskaderske vložke prepustil izurjenim kaskaderjem.

Deadpool oz. Ryan Reynolds. | Foto: promocijsko gradivo Deadpool oz. Ryan Reynolds. Foto: promocijsko gradivo

Kot smo že omenili, je v svoji karieri do zdaj res večino vložkov opravil sam, ampak se je na ta račun tudi že hudo poškodoval. Dvakrat si je namreč že izpahnil ramo, staknil hudo poškodbo na vratu in še hujšo poškodbo hrbteničnih diskov. "Imam opravka z obilico nadležnih poškodb. Misliš si, da kot igralec ne boš doživel enako nevarnih poškodb kot športnik. Toda v 15 letih sodelovanja pri akcijskih filmih se ti zgodi marsikaj,” je še dodal.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Spoznajte neveste najnovejše sezone Poroke na prvi pogled #foto

Igralec je ugotovil, da če bi se tovrstne poškodbe stopnjevale ali nadgrajevale, bi to skupaj z jemanjem obilice protibolečinskih tablet lahko pripeljalo do kroničnih zdravstvenih zapletov.

Komično akcijo Deadpool si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22.20. Pred tem ob 20. uri ne zamudite še akcijskega trilerja Atomska blondinka (Atomic Blonde) z oskarjevko Charlize Theron v glavni vlogi.

Tri sestre
Planet TV Spremljajte novo turško uspešnico Tri sestre
Kolo sreče
Planet TV Postavna voditeljica razkrila, da je imela včasih kar nekaj kilogramov več #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte