Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 8. 2021,
8.09

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25

Natisni članek

Ryan Reynolds Planet TV

Nedelja, 1. 8. 2021, 8.09

2 leti, 8 mesecev

Zvezdnik se izogiba svoje bivše

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25
Katera je prava

Nocoj ob 19.45 bo na Planetu romantična komedija Katera je prava (Definitely, Maybe) z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi. Igralec pa vsekakor ve, da zanj ni bila prava nekdanja žena Scarlett Johansson, saj se šušlja, da naj ne bi imel prevelike želje po sodelovanju z njo pred filmskimi kamerami.

Iščeš pravo ljubezen
Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

Pri Marvelu se zato trudijo, da se Ryan Reynolds kot Deadpool in Scarlett Johansson kot Črna vdova ne bi srečala v kakšnem od filmov o Marvelovih superjunakih. Po filmu Maščevalci: Zaključek se je Marvel namreč odločil v naslednjih filmskih projektih predstaviti zgodbe posameznih superjunakov. Ena izmed njih je Črna vdova, svoj samostojni film pa ima tudi Deadpool.

Scarlett Johansson | Foto: Getty Images Scarlett Johansson Foto: Getty Images

V teh filmih naj bi posameznim junakom pot prekrižali tudi nekateri preostali liki, najverjetneje pa se to ne bo zgodilo v primeru Deadpoola in Črne vdove. Ryan Reynolds naj bi to zahteval v svoji pogodbi, ker si naj ne bi želel delati pri istem projektu z nekdanjo ženo, zaradi česar lahko sklepamo, da med njima še vedno ostajajo zamere in bi bili lahko skupni filmski prizori nekoliko neprijetni.

Ryan Reynolds in Scarlett Johansson sta se začela dobivati leta 2007. Poročena sta bila med letoma 2008 in 2011. Par je bil znan po tem, da podrobnosti svoje zveze ni delil z javnostjo in da se je le redko fotografiral skupaj. Scarlett je sicer v intervjuju za Vanity Fair dejala, da se je poročila premlada in da takrat v resnici ni vedela, kaj pomeni biti poročen.

Prizor iz filma Katera je prava | Foto: Prizor iz filma Katera je prava

Ryana Reynoldsa bomo lahko v nedeljo ob 19.45 videli v romantični komediji Katera je prava (Definitely, Maybe), v kateri igra z Abigail Breslin, Islo Fisher, Rachel Weisz in Elizabeth Banks. Zgodba govori o  samohranilcu Willu, ki je sredi ločitve, ko ga začne njegova radovedna 10-letna hči spraševati o njegovem življenju pred poroko. Rada bi izvedela vse o tem, kako so se njeni starši srečali in zaljubili. Z miselnimi "izleti" v devetdeseta leta prejšnjega stoletja ta očarljiva in resnično romantična komedija gledalca neprestano drži v negotovosti ...

Ryana Reynoldsa lahko v filmu Katera je prava ujamete nocoj ob 19.45 na Planetu, zatem pa ob 22. uri sledi še drama Šepetati konjem, v kateri igra Scarlett Johansson.
Rebelde
Planet TV Spremljajte Rebelde na Planetu
Havaji 5.0
Planet TV Glavna junaka serije rojstni dan praznujeta skupaj
Jose Ron
Planet TV Zvezdnik zaradi pika škorpijona pristal na urgenci #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte