SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,56

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnica svojim otrokom ne dovoli gledati tega filmskega prizora #video

1,56

termometer

V soboto po oddaji Pri Črnem Petru ob 21. 30 si boste na Planetu lahko ogledali odbito komedijo Dekliščina (Bridesmaids), ki je bila nominirana za kar dva oskarja. Eno od nominacij je prejela tudi igralka Melissa McCarthy, ki je razkrila, da svojim otrokom ne dovoli ogleda "ljubezenskega" prizora, ki ga je za film posnela s svojim pravim možem, igralcem Benom Falconejem.

Dekliščina Planet TV Konec tedna v družbi najboljših poročnih filmov

Prav za konec filma so ustvarjalci prihranili prizor, v katerem nastopata zakonca in za katerega najprej sploh ni bilo predvideno, da bo pristal v končni različici filma. 

"Tega ne bi smelo biti v filmu," je povedala 49-letna igralka, ki ji je s tem filmom dokončno uspel preboj na veliko sceno. "To se je zgodilo med odmorom za kosilo, ko je producent Judd Apatow dobil idejo, da bi posneli nekaj zabavnega in to dali na internet. Čez čas me je poklical in dejal: 'To smo dali na konec filma!'"

Tako je nastal eden najbolj nepozabnih in zabavnih delčkov te filmske uspešnice.

Delček omenjenega prizora, ki je bil umeščen tik pred odjavno špico filma, si lahko ogledate v spodnjem videu:

Melissa McCarthy je še povedala, da svojim otrokom ne dovoli, da bi si ta prizor, v katerem nastopata z možem Benom Falconejem, ogledali. "Verjetno bi mi jih odpeljali, če bi jim to dovolila," se je takrat pošalila komičarka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy) on

Zakonca sta ​​poročena od leta 2005 in sta sodelovala že pri številnih filmskih uspešnicah, kot so Tatica identitete (Identity Thief), Drzni par (The Heat), Vohunka (Spy) in seveda že omenjena Dekliščina (Bridesmaids).

Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu

"Imela sva srečo, da sva lahko tolikokrat delala skupaj. A všeč so nama iste stvari in imava iste cilje v življenju," je razkrila igralka, ki pravi, da je ključ do njunega srečnega zakona predvsem v potrpežljivosti in prijaznosti drug do drugega. Podoben smisel za humor pa seveda tudi ne škodi.

Odbito filmsko uspešnico Dekliščina (Bridesmaids) si na Planetu lahko ogledate v soboto ob 21.30. Pred tem pa ne zamudite zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru.

Poroka na prvi pogled Planet TV Privlačni dvojčici, ki bosta svoja bodoča soproga prvič srečali šele pred oltarjem #foto Pri Črnem Petru Planet TV "Ko jo enkrat slišite, si jo prepevate še ves teden" Planet na obisku Planet TV Ljubljančani, poznate Friderika? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin