SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
1,56

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnica svojim otrokom ne dovoli gledati tega filmskega prizora #video

1,56

termometer

Planet TV
Foto: Instagram

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali odbito komedijo Dekliščina (Bridesmaids), ki je bila nominirana za kar dva oskarja. Eno od nominacij je prejela tudi igralka Melissa McCarthy, a ta svojim otrokom ne dovoli ogleda "ljubezenskega" prizora, ki ga je za film posnela s svojim pravim možem, igralcem Benom Falconejem.

Prav za konec filma so ustvarjalci prihranili prizor, v katerem nastopata zakonca in za katerega najprej sploh ni bilo predvideno, da bo pristal v končni različici filma. "Tega ne bi smelo biti v filmu," je povedala 49-letna igralka, ki ji je s tem filmom dokončno uspel preboj na veliko sceno. 

Tatica identitete Planet TV Novinar Melisso McCarthy vprašal, kako kot debeluška sploh dobi delo

"To se je zgodilo med odmorom za kosilo, ko je producent Judd Apatow dobil idejo, da bi posneli nekaj zabavnega in to dali na internet. Čez čas me je poklical in dejal: "To smo dali na konec filma!""  Tako je nastal eden najbolj nepozabnih in zabavnih delčkov te filmske uspešnice.

Delček omenjenega prizora, ki je bil umeščen tik pred odjavno špico filma, si lahko ogledate v spodnjem videu:

Melissa McCarthy je še povedala, da svojim otrokom ne dovoli, da bi si ta prizor, v katerem nastopata z možem Benom Falconejem, ogledali. "Verjetno bi mi jih odpeljali, če bi jim to dovolila," se je pošalila komičarka.

Planet TV Planet TV Igralko med oddajo skoraj "zadela kap" #video
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy) on

Zakonca sta ​​poročena od leta 2005 in sta sodelovala že pri številnih filmskih uspešnicah, kot so Tatica identitete (Identity Thief), Drzni par (The Heat), Vohunka (Spy) in seveda že omenjena Dekliščina (Bridesmaids).

"Imela sva srečo, da sva lahko tolikokrat delala skupaj. A všeč so nama iste stvari in imava iste cilje v življenju," je razkrila igralka, ki pravi, da je ključ do njunega srečnega zakona predvsem v potrpežljivosti in prijaznosti drug do drugega. Podoben smisel za humor pa seveda tudi ne škodi.

Odbito komedijo Dekliščina (Bridesmaids) si na Planetu lahko ogledate v soboto ob 20. uri.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV Planet TV Slavko Bobovnik razkril, kako skrbi za fizično kondicijo Planet TV Planet TV Žena mislila, da se davi, on pa je počel nekaj povsem drugega #video Planet TV Planet TV Pozor, kmalu boste na cesti srečevali te tri znane Slovence #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin