SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet na obisku

Ljubljančani, poznate Friderika? #video

0,03

termometer

Skupaj z nami odkrivajte kotičke Slovenije, ki jih še ne poznate, ali pa tudi tiste, za katere mislite, da o njih že veste vse. Presenetili vas bomo. Vsako nedeljo Planet na obisku ob 18.15. 

Planet na obisku Planet TV Med epidemijo si je uredila zelenjavni vrt

Voditeljica Eva Cimbola nas bo tokrat v oddaji Planet na obisku popeljala skozi prestolnico. Da, verjetno vas bo večina mislila, da o Ljubljani že vse vemo. Pa veste, kdo je na primer grajski Friderik? 

Bili smo na snemanju oddaje Planet na obisku, ki se je tokrat povzpela na Ljubljanski grad, četudi se voditeljica Eva Cimbola boji višine. A z oddajo spoznava še skrite kotičke naše dežele, uživa v kulinariki kot tudi postavlja na preizkušnjo samo sebe. V preteklih oddajah se je preizkusila na ziplinu, prvič je jahala konja, tokrat pa se je neustrašno s kolesom spustila tudi po Golovcu. Le kam jo bo pot vodila prihodnjo nedeljo?

Planet na obisku Planet na obisku Foto: zajem zaslona
Ljubljana je eno od najbolj zelenih mest v Evropi. Skoraj polovica zelenih površin je pokritih z gozdom. Ste se že preizkusili v gorskem kolesarstvu sredi urbanega okolja? Eva pa je tudi to prvič preizkusila že to nedeljo.

Planet na obisku z Evo Cimbola v nedeljo ob 18.15 na Planetu. Bodite z nami!
  Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu Planet na obisku Planet TV Edinstvena doživetja v dolini smaragdne lepotice #nagradna igra Dekliščina Planet TV Konec tedna v družbi najboljših poročnih filmov
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin