SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnica se je preizkusila tudi v animiranem filmu

0,20

termometer

Nocoj ob 20. uri si na Planetu premierno oglejte sinhronizirano animirano družinsko pustolovščino Povest o Despereauxu (The Tale of Despereaux). V izvirni različici je glas liku princese Fine posodila igralka Emma Watson, ki je prejšnji mesec praznovala svoj trideseti rojstni dan. Igralka je razkrila, kaj jo je prepričalo o njenem prvem sodelovanju pri nastanku animiranega filma in od kod izvira njeno navdušenje nad njim.

Emma Watson, ki je zaslovela z vlogo Hermione v filmih o Harryju Potterju, je s filmom Povest o Despereauxu prvič sodelovala pri nastanku animiranega filma. Film je nastal na podlagi istoimenske knjige, ki jo je napisala pisateljica Kate DiCamillo. Emma Watson je povedala, da sta jo o sodelovanju prepričala predvsem zgodba knjige, ki jo je prebrala tudi sama, in sam scenarij.

Princesa Fina, ki ji je glas v originalni različici posodila Emma Watson. Princesa Fina, ki ji je glas v originalni različici posodila Emma Watson.

Lik princese Fine, ki ji je Emma Watson posodila svoj glas, sicer ni tako zelo osvojil igralkinega srca kot sama zgodba: "Do princese sem sprva začutila predvsem sočutje, saj njeno življenje ni ravno postlano z rožicami. Navdušena pa sem bila zlasti nad zanimivimi pogovori, ki jih ima z Despereauxom. Bolj kot v sam lik, sem se zaljubila v zgodbo in scenarij."

Emma Watson med svojim prvim sodelovanjem pri nastanku animiranega filma Emma Watson med svojim prvim sodelovanjem pri nastanku animiranega filma

Igralka je priznala, da je sama nad filmom navdušena, saj s seboj prinaša pomembno sporočilo in je zaradi tega namenjen prav vsem, ne zgolj otrokom.

"Zelo sem ponosna na ta projekt. Mislim, da nosi s seboj več pomembnih sporočil. Eno je zagotovo to, kako pomembno je znati odpuščati ljudem okoli sebe, moje najljubše sporočilo pa je bilo, da je vsako dekle lahko princesa. Mislim, da si zaradi večje globine, kot je sicer prisotna v zgodbah večine animiranih filmov, Povest o Despereauxu lahko ogleda prav vsak posameznik."

Preživetje v divjini Planet TV Oče in sin kljub porazu navdušila z izjemno srčnostjo in borbenostjo #video

Emma Watson je sicer prejšnji mesec praznovala svoj 30. rojstni dan, kar je zaznamovala tudi z objavo na omrežju Instagram. V njej je zapisala: "Vav. 30! To pa je bila pustolovščina … Vsi vi, ki to berete in ste me podpirali na moji poti – hvala vam! Hvala za vašo prijaznost. Hvala, ker ste mi vedno stali ob strani."

Sinhronizirano animirano družinsko pustolovščino Povest o Despereauxu si boste na Planetu lahko premierno ogledali nocoj ob 20. uri, ponovitev pa bo na sporedu jutri ob 17.20.
Gasilci Planet TV Poglejte si predstavitveno oddajo Gasilci #video Glas srca Planet TV Igralka javno podprla odpuščeno kolegico Pri Črnem Petru Planet TV Nocojšnja oddaja Pri Črnem Petru bo malce drugačna #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin