Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 5. 2021,
9.11

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

1

Natisni članek

Jason Statham Planet TV

Četrtek, 20. 5. 2021, 9.11

2 leti, 11 mesecev

Filmska premiera meseca je Ledeni morilec: Vrnitev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

1

V nedeljo ob 21.10 bo na Planetu akcijska uspešnica Ledeni morilec: Vrnitev z Jasonom Stathamom in Jessico Albo. Film bo predvajan premierno na slovenskih televizijah. 

Ledeni morilec je izurjeni plačani morilec Arthur Bishop, katerega značilnost so umori, ki so videti kot nesreče, samomori ali dejanja nepomembnih zločincev. Bishopa je v sedemdesetih odigral legendarni Charles Bronson, v predelavi klasike tega žanra pa ga upodablja priljubljeni akcijski junak Jason Statham. Tokrat si bomo lahko na Planetu ogledali nadaljevanje uspešnice Ledeni morilec: Vrnitev (Mechanic: Resurrection), ki bo v nedeljo, 23. maja, ob 21.10 in bo predvajano premierno na slovenskih televizijah.

Ledeni morilec: Vrnitev | Foto:

V Ledenem morilcu: Vrnitev znova spremljamo Arthurja, ki se je po zaigrani smrti skril v Riu de Janeiru, kjer pa ga najde privlačna Gina, ki ima zanj tudi novo nalogo. Arthur se ji sprva izogiba, toda naposled se vanjo zaljubi. To izkoristi Ginin šef, ki mladenko ugrabi in od Arthurja zahteva, da izpelje tri umore in jih prikaže kot nesreče. Ledeni morilec mora uporabiti vse svoje izkušnje, saj je prva tarča ujetnik v malezijskem zaporu, drugi na seznamu je nevarni vodja preprodajalcev mamil v Avstraliji, tretji pa je bolgarski trgovec z orožjem. Toda divji morilski pohod je poln pasti in smrtonosnih preobratov, zato lahko Arthur zaupa le svojim pestem in orožju …

Ledeni morilec: Vrnitev | Foto:

Poleg Jasona Stathama v filmu igrajo tudi Jessica Alba, oskarjevec Tommy Lee Jones in Michelle Yeoh. Ledeni morilec: Vrnitev je še presegel uspeh svojega predhodnika in ob 40-milijonskem proračunu po svetu zaslužil več kot 125 milijonov dolarjev. Akcijski prizori so tokrat še razkošnejši, Stathamova karizma pa vedno znova prepriča.

Razburljivi konec tedna na Planetu bo sicer dopolnila še pustolovščina Zaklad pozabljenih (National Treasure), ki bo na sporedu v soboto ob 21.30, v petek ob 22.30 pa bo na Planetu akcijski film Možje X (X-Men).
Akcijski film Ledeni morilec: Vrnitev bo na Planetu v nedeljo ob 21.10.
Exatlon
Planet TV Razkrivamo eksotično lokacijo, kjer bodo snemali Exatlon
V iskanju pravice
Planet TV Nova sezona serije V iskanju pravice
Planet Vau
Planet TV Pevec o prigodi iz otroštva: sestra ga je lovila z nožem #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte