SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Že tretja nevesta v TV-uspešnici #foto

0,79

termometer

Istanbulska nevesta

V priljubljeni seriji Istanbulska nevesta se nam obeta že tretja poroka, z njo pa tudi že tretja poročna obleka. Tokrat bo v belino stopila Surejina najboljša prijateljica Dilara. Poglejte, kakšno poročno obleko je izbrala!

Istanbulsko nevesto boste lahko danes, 19. novembra, spremljali v dveh delih zapored!

Serija Istanbulska nevesta je resnično zvesta svojemu naslovu, saj bo dogajanje kmalu zaznamovala že tretja poroka. Tokrat si bosta večno zvestobo in ljubezen obljubila Adem, veliki sovražnik družine Boran, in Dilara, najboljša prijateljica naslovne junakinje Sureje. Čeprav Sureja preživlja težke trenutke razhoda s Farukom, stoji svoji prijateljici ob strani in ji pomaga tudi pri pripravah na poroko.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Istanbulska nevesta Planet TV Vse poročne obleke Istanbulske neveste #foto

Kaj nas čaka v novem delu Istanbulske neveste?

Sureja se med pripravami na Dilarino poroko udeleži tudi večerje v družbi zaročencev. A v isti restavraciji se znajdeta tudi Faruk in Fikret, kar kmalu privede do novega neprijetnega srečanja med odtujenima zakoncema. Teta Senem medtem na skrivaj obišče Akifa in mu namigne, da se Sureja noče ločiti, kar pri Faruku vzbudi novo upanje.

Sureja pa pod vtisom obtožb, s katerimi jo je zasul Faruk v restavraciji, odločno obišče odvetnika, in ko Faruk ravno začne upati, ga čaka novo neprijetno presenečenje. Bratu Osmanu bo razgrnil vso bolečino, ki jo skriva v sebi. Družina Boran medtem dobi vabila na poroko Adema in Dilare ...

Istanbulska nevesta

Istanbulska nevesta lahko odslej na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20. uri, ob ponedeljkih bosta na sporedu dva dela zapored.
Istanbulska nevesta Planet TV Igra zlobneža, v resnici pa velja za turškega Johna Lennona #video Istanbulska nevesta Planet TV Šokanten preobrat v Istanbulski nevesti! Istanbulska nevesta Planet TV Nova podoba pobegle neveste #foto

 

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 44
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin