SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Serija Besa

To vas čaka v šestem delu serije Besa

0,05

termometer

Planet TV

V petek ob 23. uri si na Planetu lahko ogledate že 6. del napete kriminalne serije Besa, ki je nastala v koprodukciji s Planet TV. Preverite, kaj prinaša?

Besa Planet TV Sebastian Cavazza v novi vrhunski kriminalni seriji

Uroš Perić je prejel še drugo ime s seznama peterice, ki jo mora pospraviti za Dardana, da bi rešil svojo družino. Šlo je za angleškega didžeja Davida Baya, ki je bil z Besijano v avtu, ko je umrla. Nalogo je Uroš tokrat opravil lažje kot prvikrat.

Inšpektorja Koci in Dukić sta medtem prepričana, da je usmrtitev Angleža povezana z nedavnima umoroma dilerja Bora Zamovića in italijanskega novinarja Angela Dinija (Boris Kobal). Za umori po njunem mnenju stoji Dardan Beriša. Odpravita se k Perićevim, izprašata Uroša in družini ponudita policijsko varovanje. Sumita namreč, da je Uroš naslednja tarča, zato ga hočeta zaščititi, on pa ju odločno zavrne …

Svoje posle pa sklepa tudi Agim Sokolji (Sebastian Cavazza), ki se odloči, da bo novi, tajni ponudnik v procesu privatizacije največjega smučišča na Balkanu, ki ga je Dardan že uvrstil na svoj seznam poslovnih uspehov.

Napovednik za šesti del serije Besa:

Serija Besa je na sporedu ob petkih ob 23.10. uri na Planetu. Ponovitev sledi v nedeljo po večernem filmu.
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Planet TV Planet TV "Spraševal sem se, ali sem za svoje otroke pripravljen tudi ubijati?"   Besa Planet TV Sebastian Cavazza: Največji izziv pri vlogi je bil albanski jezik Planet TV Planet TV Moral se je preleviti v skorumpiranca #foto

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin