SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Besa

Moral se je preleviti v skorumpiranca #foto

0,74

termometer

Planet TV
Foto: Osebni arhiv

V petek ob 23. uri si boste na Planetu lahko ogledali že četrti del vrhunske kriminalne serije Besa. Serija je bila posneta v koprodukciji s Planet TV, slovenski pridih pa ji dajejo tudi slovenski igralci.

Besa Planet TV Sebastian Cavazza v novi vrhunski kriminalni seriji

Poleg Sebastijana Cavazze in Borisa Kobala v seriji Besa nastopa tudi Jure Ivanušič, ki se je v seriji moral preleviti v vodilnega moža Agencije za privatizacijo Kosova: "Pomembno je bilo, da ustvarim prepričljiv lik skorumpiranega vodilnega moža, ki med razvojem serije vedno bolj spoznava način življenja ter nacionalni značaj Srbov in Albancev na Kosovu."

Jure Ivanušič kot Hans Zimmer, vodilni mož Agencije za privatizacijo Kosova Jure Ivanušič kot Hans Zimmer, vodilni mož Agencije za privatizacijo Kosova

Jureta je k sodelovanju v seriji Besa povabil producent, ob čemer je bil počaščen, saj je bilo takoj jasno, da gre za res velik projekt in vrhunsko produkcijo, v kateri je sodelovalo več kot 200 igralcev iz vse regije: "Bilo je zelo profesionalno, organizirano, navdihujoče in umetniško polno. Hkrati me je izjemno veselilo sodelovanje z igralskimi kolegi iz Srbije, Francije in Albanije. To so dragocene izkušnje, ki so navdih tudi za druge projekte doma."

Jure Ivanušič na snemanju serije Besa Jure Ivanušič na snemanju serije Besa Foto: Osebni arhiv

Kaj se bo zgodilo v 4. delu serije Besa?

Uroš prejme ime svoje prve tarče, vsiljivega italijanskega novinarja (igra ga Boris Kobal), ki je na vrhu Dardanovega seznama za odstrel. Bo Uroš zmogel moriti, da reši svojo družino?

Serija Besa je na sporedu ob petkih ob 23. uri na Planetu. Ponovitev sledi v nedeljo po večernem filmu.
besa Planet TV Stresna sprememba tik pred začetkom snemanja Bese #video #intervju Besa Planet TV V drugem delu Bese tudi Boris Kobal in Jure Ivanušič #foto Besa Planet TV Sebastian Cavazza: Največji izziv pri vlogi je bil albanski jezik

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin