Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 11. 2023,
8.00

Osveženo pred

5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Planet TV premiera Adam DeVine

Sobota, 25. 11. 2023, 8.00

5 mesecev

To je zvezdnika na snemanju spravljalo ob živce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali romantično komedijo Jexi. Glavni igralec Adam Devine je v intervjuju spregovoril o tem, kako je bilo snemati ta film s telefonom v glavni vlogi in koliko je lahko v filmu improviziral.

Komedija scenaristov uspešnice Prekrokana noč se osredotoča na Phila (Adam Devine), ki nima niti prijateljev niti dekleta, ima pa resno težavo z odvisnostjo od telefona. Ko pa je primoran svoj stari telefon zamenjati za novi model, se mu življenje obrne na glavo. Ta ima namreč nepričakovane napredne funkcije. Jexi, nova digitalna pomočnica, postane njegov življenjski partner in skrbi za vsa področja Philovega življenja. Dobesedno za vsa!

Dežela La La
Planet TV Filmski konec tedna na Planetu

Adam Devine je na začetku intervjuja spregovoril o tem, kako je bilo igrati s telefonom namesto človekom v glavni vlogi: "Nedvomno je bilo precej drugače, kot igrati s človeškim bitjem. Res sem se moral privaditi, saj sem imel neprestano v ušesih mikrofon. Vanj je govoril nekdo za kamero, ki sem ga pogosto zelo slabo slišal, saj je v mikrofonu nenehno hreščalo. To me je spravljalo ob živce, zato sem se pretvarjal, da razumem, kaj mi govori Jexi. Vsekakor je bila to dobra vadba mojih igralskih sposobnosti."

Jutro na Planetu
Planet TV Novost na Planetu: prva televizija s slovenskim znakovnim jezikom tudi ob zabavnih televizijskih vsebinah #video

Novinarja je zato zanimalo, koliko je v filmu lahko improviziral. "Kar precej. Scenarij je bil sicer odlično napisan, zato sem se trudil, da sem vse šale uprizoril tako, kot so si jih zamislili. So me pa vmes vedno spraševali o predlogih, kako lahko še kaj spremenimo. To smo potem tudi odigrali, tako da je bilo na koncu res veliko improvizacije."

Cel intervju si lahko ogledate na videoposnetku spodaj:

Romantično komedijo Jexi si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Ob 21.40 sledi filmska uspešnica s šestimi oskarji Dežela la la.

Tri sestre
Planet TV Igralka presenetila: V tej seriji sploh nisem želela igrati
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Solze v šovu: mož priznal, da še vedno ljubi bivšo #foto
Tri sestre
Planet TV "Tudi v resnici smo postale kot sestre!"
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte