Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 10. 2022,
8.55

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Townsend Stuart Peta Wilson Sean Connery

Petek, 7. 10. 2022, 8.55

1 leto, 6 mesecev

To je zadnji film, ki ga je pred koncem kariere posnel Sean Connery

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Družba pravih gospodov | Foto IMDb

Foto: IMDb

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 22.35 ogledali fantazijsko akcijo Družba pravih gospodov (The League Of Extraordinary Gentlemen), v kateri bodo v glavnih vlogah nastopili Sean Connery, Peta Wilson in Stuart Townsend. Uspešnica je zadnji film, ki ga je Sean Connery posnel pred odhodom v pokoj.

Fantazijsko akcijo Družba pravih gospodov (The League Of Extraordinary Gentlemen) je režiral Stephen Norrington, scenarij pa je na podlagi komičnih knjig avtorjev Alana Moora in Kevina O’Neilla oblikoval James Robinson.

Zgodba filma sicer govori o tem, da se mora družba naučiti medsebojnega zaupanja in skupinskega dela, saj je prihodnost naše civilizacije vprašljiva. Pisana druščina, ki jo vodi Allan Quatermain (Sean Connery), se odpravi v Benetke, da bi ustavila zlobni načrt zlikovca Fantoma, ki hoče s serijo eksplozij začeti novo svetovno vojno.

Družba, v kateri so še kapitan Nemo (Naseeruddin Shah), vampirka Mina Harker (Peta Wilson), nevidni človek Rodney Skinner (Tony Curran), ameriški tajni agent Tom Sawyer (Shane West), večno mladi Dorian Gray (Stuart Townsend) in nevarno razcepljeni osebek Dr. Jekyll/Mr. Hyde (Jason Flemyng), mora zaustaviti Fantomovo namero in tako rešiti svet ...

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Ti udeleženci naj bi po koncu šova zaslužili največ

V eni izmed glavnih vlog v fantazijski akciji nastopa tudi Sean Connery. Na žalost filmske industrije je škotski igralec pred dvema letoma umrl, vseeno pa njegov sloves živi še danes. Na Planetu ste si lahko v preteklosti že ogledali vseh sedem filmov o tajnem agentu 007, v vlogi katerega je Sean zaslovel, prav letos pa prvi od teh praznuje 60-letnico izida.

Nocoj vas bo na Planetu škotski zvezdnik lahko navdušil v fantazijski akciji Družba pravih gospodov (The League Of Extraordinary Gentlemen), ta je njegov zadnji film, ki ga je posnel pred upokojitvijo.

 Sean Connery | Foto: IMDb Sean Connery Foto: IMDb

Nasseruddin Shah, ki je v tem filmu po besedah filmskih kritikov izvrstno upodobil kapitana Nema, je v enem izmed intervjujev o sodelovanju s škotsko legendo filmske industrije dejal: "Bil je eden od največjih, če ne celo največji zvezdnik na snemanju, vedel pa se je kot navaden smrtnik. Sean ni bil ne nadut ne poln posebnih želja in zahtev. Užitek je bilo delati z njim."

Fantazijsko akcijo Družba pravih gospodov (The League of Extraordinary Gentleman) si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 22.35! Pred tem pa ne zamudite še zabavne satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem, ki se bo začela ob 21.40! Še več ekskluzivnih vsebin pa lahko najdete na Planeteka.si.

Planet TV Suverena zmaga Slovenije v Exatlonu #video
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Že drugič odhajajoča nevesta je bila v resničnem življenju kaznovana za ta zločin
Jutro na Planetu
Planet TV "Cilj je zelo nevaren, tam smo vedno padli" #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte