Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 2. 2023,
8.03

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Natisni članek

George Lazenby James Bond

Petek, 3. 2. 2023, 8.03

1 leto, 2 meseca

To je razlog, da je igralec v vlogi Jamesa Bonda nastopil samo enkrat

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43
George Lazenby, James Bond | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Nocoj ob 22. uri si boste na Planetu lahko ogledali film V službi njenega veličanstva (On Her Majesty's Secret Service), v katerem bo v vlogi tajnega agenta Jamesa Bonda nastopil igralec George Lazenby. V nadaljevanju si lahko preberete, kaj je bil razlog, da je v tej vlogi nastopil samo enkrat in zakaj to odločitev še danes obžaluje.

George Lazenby je avstralski igralec, ki velja za najmlajšega igralca vloge tajnega agenta 007. Med snemanjem filma V službi njenega veličanstva (On Her Majesty's Secret Service) je bil namreč star 29 let. Igralec je sicer podpisal pogodbo za sodelovanje pri osmih filmih o Jamesu Bondu, vendar je po končanem snemanju prvega filma odstopil od pogodbe.

Poroka na prvi pogled Slovenija
Planet TV "V eksperimentu je še težje kot v vsakdanjem življenju!"

"Vsi so mi govorili, da je obdobje priljubljenosti Jamesa Bonda konec. To je bil čas slave za Seana Conneryja. Obenem so mi povedali, da lahko igram v vesternih in s tem bolje zaslužim kot bi z igranjem v teh filmih. Posledično sem se odločil, da odstopim od pogodbe. Takrat nisem mislil, da bom na ta račun izgubil milijone," je v enem izmed intervjujev priznal igralec.

George Lazenby v vlogi Jamesa Bonda. | Foto: promocijsko gradivo George Lazenby v vlogi Jamesa Bonda. Foto: promocijsko gradivo V nadaljevanju je povedal še, da so se med snemanjem pojavljala različna trenja s filmsko ekipo, kar je prav tako spodbudilo razlog za njegovo prekinitev sodelovanja. "Vsak moj predlog je bil preslišan. Takrat sem si zadal pravilo, da bom vedno najprej iskal režiserja, s katerim se razumem, šele nato bom pri odločitvi upošteval scenarij. Takega odnosa mi ni treba trpeti, če lahko več zaslužim samo s snemanjem reklam," je komentiral George.

Umori na podeželju.
Planet TV Igralec razkril, kakšen je recept za vrhunsko kriminalno dramo

Za avstralskega igralca pa se odstop naposled ni izkazal za pametno odločitev. Po tem je namreč izredno težko dobil kakšno odmevnejšo vlogo, ponujeno mu je bilo samo sodelovanje pri manjših projektih. Naposled je igralec priznal: "Ko sem nehal igrati v vlogi Jamesa Bonda, sem storil napako."

Film V službi njenega veličanstva (On Her Majesty's Secret Service), v katerem bo v glavni vlogi nastopil George Lazenby, bo na Planetu predvajan nocoj ob 22.00. e Pred tem si lahko ogledate še epizodo priljubljene dramske serije Umori na podeželju (Midsomer Murders), ki se bo začela ob 19.45!  Druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

 

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV S tem argumentom mu je zaprla usta!
Kolo sreče
Planet TV "Obljubim, da se boste ob gledanju oddaje zelo zabavali!"
Kolo sreče
Planet TV Že v prvi oddaji je priljubljeni voditelj doživel šok: tekmovalka ga je vrgla po tleh #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte