SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ste vedeli, zakaj ta škotski zvezdnik sovraži druženja na rdeči preprogi?

0,04

termometer

Nocoj ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali triler Izginotje (Keepers). V glavni vlogi je poleg Petra Mullana nastopil Gerard Butler, ki se je za potrebe snemanja vrnil na rodno Škotsko. Priznal je, da je moral na letalu vaditi svoj naglas, razkril pa tudi, zakaj sovraži druženja na rdeči preprogi.

Triler Izginotje (Keepers) je bil posnet po resničnih dogodkih, ki so znani kot skrivnost Flannanskega otočja. Gre za največjo uganko v škotski zgodovini, ki je strokovnjaki do danes še niso povsem razvozlali. Film so snemali na Škotskem, v domovini igralca Gerarda Butlerja. Igralec, ki sicer živi v Združenih državah Amerike, se je veselil vrnitve domov, razkril pa, da je bil pred tem tudi malo živčen.

Planet TV Planet TV Dirko po Italiji bo na Planetu sklenila posebna oddaja Giro po Giru

"Moj škotski naglas po vseh letih življenja v ZDA ni več tako izrazit, česar pa Škoti ne slišijo radi. Posledično sem moral na letalu vaditi svoj naglas, da bi zakril njegovo neizrazitost." Ne glede na to je igralec priznal, da je izjemno užival med snemanjem v domovini in da je prepričan, da jim je uspelo posneti fantastičen film.

Jutro na Planetu Planet TV V sklepno oddajo o Giru prideta tudi Jan Polanc in Jani Brajkovič #video

Vsak film pa od igralcev zahteva predstavitev in posledično dogodke na rdeči preprogi. Gerard Butler je priznal, da to prezira iz dna srca. Rokovanje na rdeči preprogi se mu zdi namreč izredno neokusno, saj se po njegovem mnenju s tem samo prenašajo mikrobi. Igralec je to podrobneje pojasnil: "Rokovati se moram s toliko oboževalci in znanci, da se mi roke začnejo prav lepiti. Vsakič, ko si jih na takem dogodku umijem, voda spremeni barvo."

Planet 18 Planet TV Kaj je strok, kaj pa glava česna? #video

Škotski zvezdnik je sicer zatrdil, da nima obsesivno-kompulzivne motnje, ob tem pa pojasnil, od kod izvira njegova želja po tem, da po svetu hodi s čistimi rokami: "Vsakič, ko sem se v otroštvu odpravil na nogometno tekmo, sem si prej vedno umil roke. Bil sem namreč prepričan, da si samo čist človek zasluži srečo, saj je poskrbel zase. Morda se sliši neumno, ampak to navado sem ohranil vse do danes. Roke si umijem pred vsakim pomembnejšim dogodkom, ko me premaguje trema.”

Triler Izginotje (Keepers) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21. uri. Pred tem ne zamudite posebne studijske oddaje ob koncu Dirke po Italiji Giro po Giru.

Riba, raca, rak Planet TV Ta meni je navdušil vse VIP-goste #recept Riba, raca, rak Planet TV Ste videli, kaj je kuhal Miran Rudan? #recept
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin