SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Vojna zvezd

Ste vedeli, da je v Vojni zvezd igrala tudi Keira Knightley?

0,75

termometer

Vojna zvezd

Natalie Portman je v Grozeči prikazni, prvi epizodi Vojne zvezd, z vlogo Padmé Amidala nase prikovala poglede vseh gledalcev. A če dobro opazujete, potem boste poleg nje opazili tudi Keiro Knightley, ki se v filmu pojavi kot del njenega spremstva in njena dvojnica.

Sta se vam Natalie Portman in Keira Knightley kdaj zdeli podobni? Georgeu Lucasu se je očitno zdelo tako. V filmu Grozeča prikazen je Keiri namreč namenil vlogo Sabé, ki spremlja kraljico Amidalo, pojavila pa se je tudi kot njena dvojnica. Zaradi razkošnih kostumov in močnih ličil je bila preobrazba tako uspešna, da tudi gledalci sprva niso opazili trika, ki je v Vojni zvezd zaščitil kraljico. Keira je bila leta 1999, ko je Grozeča prikazen prišla v kina, stara 14 let in še povsem neznana igralka.

Del kraljičinega spremstva je tudi Sofia Coppola

A Keira Knightley ni edina, ki se v Vojni zvezd pojavi kot del spremstva kraljice planeta Naboo. Pozorni gledalci bodo med spletičnami opazili tudi Sofio Coppolo. Danes znana režiserka je po zaslugi očetovega prijateljstva z Georgeom Lucasom zaigrala v majhni vlogi Saché.

 

Sedem sobot od 18. novembra bo na Planetu posvečenih celovečercem iz kultne filmske sage Vojna zvezd. Sedem delov Vojne zvezd zapored bo slovenskim televizijskim gledalcem na ogled prvič!

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin