SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FILM

Sobota z Vojno zvezd: Epizoda I - Grozeča prikazen

0

termometer

vojna zvezd: grozeča prikazen

Prvi del sage Vojne zvezd je v kina prišel leta 1999, šestnajst let po izvirni trilogiji. Na Planet TV bomo predvajali sedem delov Vojne zvezd zapored glede na potek zgodbe.

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, 1999

V soboto, 18. novembra, ob 20.00 na Planet TV

Akcijski pustolovski film

Režija: George Lucas

Igrajo: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd, Terence Stamp, Samuel L. Jackson, Dominic West, Keira Knightley

Zgodba:

Po tem, ko sta rešila mlado kraljico Amidalo pred zavzetjem njenega planeta Naboo, jedijevski vajenec Obi-Wan Kenobi in njegov učitelj Qui-Gon Jinn srečata devetletnega Anakina Skywalkerja. Deček je suženj z izjemnimi sposobnostmi. Anakin je zmagovalec v napeti dirki letečih strojev in njegova nagrada je svoboda: zdaj lahko zapusti dom in se uči veščin vitezov jedijev. Junaki se vrnejo na Naboo, kjer sta Anakin in kraljica priči velikanske invazije, medtem ko se jedija soočita s smrtonostim sovražnim bojevnikom po imenu Darth Maul. Šele pozneje spoznajo, da je zavojevanje planeta šele prvi korak v temačnem načrtu prebujajočih se sil teme, znanih kot Sithi.

Film je bil nominiran za tri oskarje (najboljši zvok, zvočni učinki, vizualni učinki).

[video: 66200 / ]

 

Sedem sobot od 18. novembra dalje bo na Planetu posvečenih celovečercem iz kultne filmske sage Vojna zvezd. Sedem delov Vojne zvezd zapored bo tako slovenskim televizijskim gledalcem na ogled prvič!

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin