Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 9. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Daniels Jeff Jim Carrey komedija

Sobota, 10. 9. 2022, 8.00

1 leto, 7 mesecev

Se slavni Jim Carrey res poslavlja od igralske kariere?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Jim Carrey, Jeff Daniels | Foto IMDb

Foto: IMDb

Na Planetu si boste lahko ob 22.50 ogledali komedijo Butec in butec DA (Dumb and Dumber To). V njej bo poleg Jeffa Danielsa v glavni vlogi nastopil Jim Carrey, ki je v enem izmed intervjujev razkril, da se načeloma poslavlja od igralstva. Več o tem pa v nadaljevanju.

Butec in butec DA (Dumb and Dumber To) je nadaljevanje legendarne komedije Butec in butec, v kateri bosta Jeff Daniels in Jim Carrey ponovno stopila v čevlje enih izmed najzabavnejših filmskih likov. V filmski zgodbi se bo spremenilo prav vse razen inteligenčnih kvocientov glavnih likov. Posledično je obilica smeha nocoj na Planetu nedvomno zagotovljena!

Jim Carrey in Jeff Daniels med prizorom iz filma | Foto: IMDb Jim Carrey in Jeff Daniels med prizorom iz filma Foto: IMDb

Jim Carrey pa je po svojem zadnjem filmskem projektu letos razkril, da se od igralskega poklica poslavlja. Zvezdnik danes sicer šteje že 60 let, skoraj pol leta nazaj pa je po končanem filmskem projektu za film Ježek Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2) v televizijskem intervjuju za Access Hollywood oznanil, da se upokojuje.

Kot noč in dan, Tom Cruise, Cameron Diaz
Planet TV Tom Cruise je s svojimi kaskaderskimi vložki v tem filmu povsem osupnil soigralko

Po tem oznanilu je dodal: "To zelo verjetno drži in glede te odločitve sem smrtno resen. Če pa mi angeli slučajno prinesejo kakšen scenarij, ki bo napisan z zlato barvo in ki me bo prepričal, da je to nekaj, kar gledalci enostavno morajo videti na svojih televizijskih ekranih, bom seveda takšno vlogo sprejel. Načeloma pa se od igralskega poklica trenutno umikam."

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Pozor: Britanski ljubezenski eksperiment tokrat po zgledu Avstralcev vpeljuje novosti!

Jim Carrey je dodatno pojasnil tudi, kaj so glavni razlogi za njegovo upokojitev: "V svojem življenju sem vzljubil tišino. Zelo rad tudi slikam na platno, postal pa sem tudi zelo poduhovljen. To ni nekaj, kar lahko slišite pri večini zvezdnikov. Zase menim, da sem do zdaj na področju igralstva storil dovolj, obenem pa sem prepričan, da sem dovolj tudi sam sebi."

Na Planetu boste Jima Carreyja nocoj lahko ob 22.50 videli v komediji Butec in butec Da (Dumb and Dumber To). Pred tem pa si lahko ogledate še akcijsko komedijo Kot noč in dan (Knight and Day), ki se bo pričela ob 21.00! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Kakšen vpliv ima Exatlon na otroke? #video
Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Jasna, Franko in Chorchyp brez dlake na jeziku o Exatlonu
Moja hči
Planet TV Mlada igralka iz Mame bo očarala v novi seriji Moja hči
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte