Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 1. 2024,
9.13

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

komedija Chris Pine Lindsay Lohan

Sobota, 13. 1. 2024, 9.13

3 mesece

Glavni igralec razkril: Sodelovanje z njo je bil pravi vrtinec norosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Lindsay Lohan in Chris Pine | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Nocoj ob 21.50 si boste na Planetu lahko ogledali komedijo Sreča pa taka (Just My Luck). Film je režiral Donald Petrie, v glavni vlogi pa bosta nastopila Chris Pine in Lindsay Lohan. V nadaljevanju vam razkrivamo sedem zanimivosti o nocojšnji uspešnici.

Štiri poroke
Planet TV Na Planetu lahko spremljate nov poročni šov

1. Scenarij sta napisali I. Marlene King, voditeljica priljubljene serije Ljubke lažnivke (Pretty Little Liars), in Amy B. Harris, producentka serije Seks v mestu (Sex and the City).

2. To je bil takrat šele drugi film Lindsay Lohan, ki ga ni posnela s filmsko hišo Disney. Za vlogo Ashley v filmu Sreča pa taka (Just My Luck) je prejela 7,5 milijona dolarjev. Komedija pa je v svetovnem merilu zaslužila samo 38 milijonov dolarjev.

Blondinka s Harvarda
Planet TV Ste vedeli? Tej zvezdnici so prvi ponudili vlogo blondinke s Harvarda

3. Chris Pine, ki je postal velika zvezda po zaslugi uspešnic, kot sta Zvezdne steze (Star Trek) in Čudežna ženska (Wonder Woman), je leta 2014 v intervjuju za The Hollywood Reporter spregovoril o sodelovanju z Lindsay v komediji Sreča pa taka (Just My Luck). "Bil je pravi vrtinec norosti, skoraj kot da bi bil v družbi skupine The Beatles," je dejal Pine. "Bilo je fascinantno gledati in za nazaj lahko rečem, da je bila to res posebna izkušnja, saj sem točno videl, kaj je res čudovitega v tem, kar počnemo, in kaj je pri tem res nevarnega." Pri tem je ciljal na odvisnost Lindsay Lohan, ki je bila takrat na vrhuncu.

Lindsay Lohan in Chris Pine v prizoru iz filma. | Foto: promocijsko gradivo Lindsay Lohan in Chris Pine v prizoru iz filma. Foto: promocijsko gradivo

4. Lindsay Lohan je bila v času snemanja izjemno priljubljena, kar je močno oteževalo snemanje komedije. "Oboževalci niso bili tako velika težava kot paparaci. Neprestano je bila oblegana," je leta 2006 povedal režiser Donald Petrie za Fox Movie Channel.

Večerja za 5
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Večerja za 5

5. Bruce Willis je pri filmu sodeloval kot producent. Takrat so se pojavile govorice, da naj bi Willisa, ki je imel takrat 51 let, in Lindsay Lohan, ki je imela takrat 18 let, domnevno ujeli med romantičnem dotikanjem na zabavi ob premieri njegovega filma Talec (Hostage) iz leta 2005, a sta akterja te trače hitro utišala. "Bruce Willis je ne zanima na noben drug način kakor kot producent njenega naslednjega filma," je predstavnik Lohanove povedal za Page Six. To je potrdil tudi Willisov tiskovni predstavnik.

6. Lohanova je na snemanju doživela tudi nesrečo, pri kateri si je zvila gleženj, kar je zaradi naslova filma označila za ironijo.

Mastercard podkast navdiha z Borutom Pahorjem
Planet TV Alen Kobilica razkril, kateri znani Slovenec mu je svetoval, naj gre na pregled glave

7. Režiser Donald Petrie je glavni igralki Lindsay Lohan omogočil, da je imela zadnjo besedo pri izbiri moških igralcev. V filmu jih mora namreč poljubiti kar nekaj. "Na izbiro sem ji dal več igralcev in ji rekel, naj izbere," je pojasnil režiser. Lindsay pa je ob tem v smehu dodala: "Izberi, mi je rekel, kakor da bi bilo res tako preprosto."

Komedijo Sreča pa taka (Just My Luck) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.50. Pred tem ob 20. uri ne zamudite legendarne komedije Blondinka s Harvarda.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Je ta par po koncu ljubezenskega eksperimenta res pristal skupaj?
Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte