Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 6. 2024,
7.59

Osveženo pred

2 dneva, 15 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

snemanje filma snemanje nadaljevanje Jamie Lee Curtis Lindsay Lohan film

Četrtek, 27. 6. 2024, 7.59

2 dneva, 15 ur

Prihaja nadaljevanje filma Odštekani petek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10
Snemanje filma Odštekani petek 2 | "Colemanovi so se vrnili in leta 2025 prihajajo v kinematografe," so po pisanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili iz studia Walt Disney. | Foto X/Walt Disney Studios

"Colemanovi so se vrnili in leta 2025 prihajajo v kinematografe," so po pisanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili iz studia Walt Disney.

Foto: X/Walt Disney Studios

Ameriška igralka Lindsay Lohan in oskarjevka Jamie Lee Curtis sta ponovno stopili pred kamero za film Odštekani petek 2 (Freaky Friday 2). Režijo je prevzela Kanadčanka Nisha Ganatra, vsebina filma pa za zdaj ostaja skrivnost.

"Colemanovi so se vrnili in leta 2025 prihajajo v kinematografe," so po pisanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili iz studia Walt Disney. Kot so ob fotografiji Lindsay Lohan in Jamie Lee Curtis še zapisali na platformi X, se nadaljevanje filma Odštekani petek že snema.

Zmedo povzročita kitajska piškotka

V Disneyjevi komediji iz leta 2003 je Jamie Lee Curtis zaigrala v vlogi psihoterapevtke Tess Coleman, ki se nenehno prepira s svojo najstniško hčerko Anno (Lohanova). Vse se spremeni, ko kitajska piškotka s svojo prerokbo povzročita pravo zmedo – zamenjata namreč telesi in nenadoma se morata znajti v življenju druga druge – mati v šoli, hči kot terapevtka.

Film Odštekani petek je bil posnet po istoimenskem romanu Mary Rodgers iz leta 1972. Iz prvotne zasedbe bodo v nadaljevanju filma zaigrali še Mark Harmon, Chad Michael Murray in Rosalind Chao, še piše dpa.

V Disneyjevi komediji iz leta 2003 je Jamie Lee Curtis zaigrala v vlogi psihoterapevtke Tess Coleman, ki se nenehno prepira s svojo najstniško hčerko Anno (Lohanova). | Foto: Guliverimage V Disneyjevi komediji iz leta 2003 je Jamie Lee Curtis zaigrala v vlogi psihoterapevtke Tess Coleman, ki se nenehno prepira s svojo najstniško hčerko Anno (Lohanova). Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Gena Rowlands, Beležnica
Trendi Igralka Gena Rowlands iz filma Beležnica se tudi v resnici bori z demenco
Gaja Filač
Novice Igralka Gaja Filač: Moji fantje niso bili lepotci, so bili pa čedni #Spotkast
Anouk Aimee
Trendi Umrla francoska filmska zvezdnica Anouk Aimee
Ne spreglejte