Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 7. 2022,
12.00

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

premiera Planet TV

Petek, 15. 7. 2022, 12.00

1 leto, 9 mesecev

Premiera meseca je drama Čudo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Konec tedna bodo na Planetu zaznamovali odlični filmi. V soboto ob 19.45 bo na sporedu čudovita drama Čudo (Wonder), ki je Planetova filmska premiera meseca, v nedeljo pa bosta za akcijsko zabavo poskrbela Ryan Reynolds in Samuel L. Jackson s filmom Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard).

Skrivnosti Brokenwooda
Planet TV Patologinja iz serije ima presenetljivo fobijo

V soboto ob 19.45 bo na Planetu družinska drama Čudo (Wonder), ki je nastala po istoimenski knjižni uspešnici, v glavnih vlogah te navdihujoče zgodbe pa blestijo Julia Roberts, Owen Wilson in Jacob Tremblay. Film je bil nominiran za oskarja v kategoriji najboljšega ličenja in maske, na spletni strani IMDb pa ima visoko oceno 7,9.

Čudo | Foto: Čudo

August Pullman se je rodil s hudo deformacijo obraza. Do desetega leta ni hodil v šolo, ampak je imel zaradi številnih zahtevnih operacij in dolgotrajnih okrevanj pouk doma. Z vstopom v peti razred osnovne šole je zdaj njegova edina želja, da bi ga sošolci imeli za običajnega. Toda novi sošolci ne morejo prezreti njegovega nenavadnega obraza.

Zdravnik brez vesti
Planet TV "Težko je bilo na novo ustvariti lik in paziti, da ga pri tem nisem imitiral"

Prav tako v soboto bo ob 22.15 na Planetu še komedija Začaran (Bedazzled), v kateri brezupni nerodnež Brendan Frazer sklene kupčijo s hudičevko v podobi Elizabeth Hurley, ki mu bo pomagala osvojiti dekle v zameno za njegovo dušo. 

Podkupljeno mesto | Foto: Podkupljeno mesto

Akcijska nedelja medtem ob 19.45 prinaša kriminalni triler Podkupljeno mesto (Broken City), v katerem igrajo Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones in Jeffrey Wright.

Newyorški policist Billy Taggart po spornem strelskem obračunu skoraj pristane v ječi, vendar ga reši vplivni župan Nicholas Hostetler. Billy postane zasebni detektiv, vendar zaradi težav z denarjem z veseljem sprejme županovo ponudbo, da zanj najde dokaze o domnevni nezvestobi Nicholasove žene. Billy opravi svojo nalogo, toda kmalu ugotovi, da je šlo za dobro premišljeno prevaro, zaradi katere se znajde v kaotičnem vrtincu strelskih obračunov, cestnih pregonov in nepričakovanih spletk.

Prav tako v nedeljo bo ob 22.00 na Planetu še izvirna akcijska komedija Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard), v katerem mora najboljši telesni stražar na svetu Michael Bryce (Ryan Reynolds) pospremiti poklicnega morilca Dariusa Kincaida (Samuel L. Jackson) kot pričo na sodišče in ga obvarovati pred vsemi, ki ga hočejo utišati. 

Seveda ne gre nič po načrtu. Kincaid je namreč njegov zapriseženi nasprotnik. Leta sta se gledala prek svojih pištol, zdaj pa morata sodelovati, kar pripelje do neverjetne dirke z avtomobili, čudaške ladijske eskapade in srečanja z neusmiljenim krvi željnim vzhodnoevropskim diktatorjem (Oldman).

Ljubljana Beach Volley
Planet TV Športni spektakel s prenosom na Planet 2
Zdravnik brez vesti
Planet TV Spoznajte lepotico iz nove zdravniške serije
Jutro na Planetu
Planet TV Priljubljena voditeljica je po koncu oddaje končala v vodi #video
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Varanje, laganje in pogrevanje starih zamer postajajo vse bolj priljubljene dejavnosti
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.
Ne spreglejte