SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Oče Angelini Jolie svetoval, naj zakoplje bojno sekiro z Bradom Pittom

0,61

termometer

Planet TV

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali akcijsko pustolovščino Zaklad pozabljenih: Knjiga skrivnosti (National Treasure: Book of Secrets), ki je nadaljevanje uspešnice Zaklad pozabljenih (National Treasure). V filmu igra tudi Jon Voight, ki je svoji hčerki Angelini Jolie svetoval, naj zakoplje bojno sekiro s svojim nekdanjim možem Bradom Pittom in njegovo nekdanjo ženo Jennifer Aniston.

Glas srca Planet TV Iz velemesta v rudarsko mestece na robu divjine

Igralca Brad Pitt in Angelina Jolie sta septembra 2016 oznanila, da se ločujeta. Skoraj leto in pol kasneje, februarja 2018, se je končala tudi zveza nekdanje žene Brada Pitta Jennifer Aniston, ki se je razšla z igralcem Justinom Therouxom.

Angelina Jolie, Brad Pitt

Medtem ko sta Jennifer in Justin še danes v prijateljskih odnosih, tega ne moremo trditi za Brada in Angelino. Že skoraj štiri leta bijeta umazano ločitveno bitko in se na sodišču borita za skrbništvo nad svojimi šestimi otroki.

Črna jadra Planet TV Na Planet prihaja pustolovska serija Črna jadra

Olje na ogenj so prilile govorice o ponovno vzcveteli ljubezni med Bradom in Jennifer, potem ko so ju letos skupaj videli na podelitvi nagrad Združenja filmskih igralcev (SAG Awards). Oboževalci so internetne strani napolnili z govoricami o tem, da naj bi Angelina zaradi tega kuhala zamero do Jennifer in celo načrtovala udarec nazaj.

Brad Pitt, Jennifer Aniston Foto: Getty Images

Igralec Jon Voight, oče Angeline Jolie, se do zdaj nikoli ni vtikal v hčerkino ljubezensko življenje, ampak ker je z Bradom postal zelo dober prijatelj, tokrat ni bilo tako. Že štiri leta miri strasti med hčerko in njenim nekdanjim možem.

"Želim si samo tisto, kar je najboljše tako za Angelino kot Brada in seveda moje vnuke." Zaradi tega je Jon hčerki tudi dobronamerno svetoval, naj v prid vseh končno razreši spor s svojim nekdanjim možem, prav tako pa naj zakoplje bojno sekiro z Jennifer Aniston.

Očeta Angeline Jolie Jona Voighta boste lahko nocoj ob 20. uri na Planetu videli v akcijski pustolovščini Zaklad pozabljenih: Knjiga skrivnosti.

Gasilci Planet TV Na mednarodni dan gasilcev si oglejte veliki gasilski izziv! Jessica Parker Kennedy Planet TV Igralka se aktivno bori proti zlorabi pitbulov in jim pomaga pri iskanju novih domov
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin