SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kalifornijski guverner ljudi pozval: Ostanite doma in glejte Ellen! #video

0,13

termometer

Danes ob 13.10 si boste lahko na Planetu ogledali oddajo Ellen, v kateri je gostoval guverner Kalifornije Gavin Newsom. Z voditeljico je spregovoril o preživljanju karantene v domu s štirimi majhnimi otroki in tudi o tem, kako se v času krize spopada s težkimi nalogami svoje službe. Guverner je napovedal tudi, kakšno bo po pričakovanjih normalno stanje in kako lahko ljudje pomagajo, da ga bodo čim prej dosegli.

Utrinek pogovora Ellen z guvernerjem Gavinom Newsomom si lahko pogledate v zgornjem videu, več pa danes ob 13.10 v oddaji Ellen na Planetu:

Voditeljica je v pogovoru izpostavila guvernerjevo priljubljenost med ljudmi, ki je narasla zaradi njegovega načina spopadanja s krizo v času epidemije covid-19. Kalifornijski guverner je bil namreč eden izmed prvih, ki so predlagali ostajanje doma.

Gasilci Planet TV Prijavite se v oddajo Gasilci

"Težko je sprejemati takšne ukrepe, ker nisem vedel, kako bodo ljudje to sprejemali. Ampak na koncu se je ukrep izkazal za učinkovitega, saj je število okuženih vedno manjše," je dejal Gavin.

Kalifornijski guverner je nato tudi opisal, kako bo videti novo normalno stanje v praksi. "V vsaki ustanovi bo treba nositi zaščitno masko. Ob vstopu vam bodo izmeril telesno temperaturo. V ustanovi bo na voljo le polovica razpoložljivega prostora in sedežev. Natakarji bodo stregli z rokavicami, meni v restavracijah bo za enkratno uporabo. Dokler ne razvijemo cepiva, drugačnega scenarija ne gre pričakovati."

Jasna Kuljaj Planet TV To je razlog, da Jasna Kuljaj nerada vidi fotografije z maturantskega plesa

Guverner je v oddaji dal malo za šalo, malo zares napotek, kako čim hitreje in učinkovito zajeziti epidemijo: "Predvsem nadaljujte to, kar ste delali do zdaj. Upoštevajte ukrepe, ostajajte doma in glejte oddajo Ellen."

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Piranski zaliv, Planet na obisku Trendi Mrtvaški krč ali kako veste, da je riba res sveža Jason Momoa Planet TV Izklesani igralec razkril, da ne mara telovadbe #video Kerry Washington Planet TV Kerry Washington sestanke vodila kar v pižami #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin