SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

James Bond ob tej pesmi ni mogel zadržati solz

0,04

termometer

Nocoj ob 21.25 si boste na Planetu lahko ogledali film o tajnem agentu 007 z naslovom Skyfall. V glavni vlogi je nastopil Daniel Craig, ki je v enem izmed intervjujev priznal, da mu je glavna pesem za ta film orosila oči.

Skladbo za film Skyfall je napisala in odpela pevka Adele. Igralec Daniel Craig je priznal, da je že po poslušanju uvodnih not postal izredno čustven. "Jokal sem. Začelo se je že pri uvodnem delu, potem pa sem zaslišal še njen glas," je razkril zvezdnik, v nadaljevanju pa dodal: "Takoj sem vedel, da je pesem točno to, kar bi si za svoj film želel. Z vsako sekundo se mi je zdela boljša, saj odlično dopolnjuje filmsko zgodbo. Njuno dopolnjevanje se je z vsakim posnetim prizorom samo stopnjevalo."

Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan

Režiser filma Sam Mendes je razkril, da je pevka Adele predhodno prejela tudi scenarij za film, ki ji je bil tako v pomoč pri pisanju. V nadaljevanju je dejal tudi: "Na snemanje je prišla med prvimi in njena največja skrb je bila, kako naj napiše pesem za film o Jamesu Bondu, če pa piše samo pesmi o sebi. Svetoval sem ji, naj napiše osebno pesem."

Pevka Adele, avtorica pesmi za film Skyfall. Pevka Adele, avtorica pesmi za film Skyfall. Foto: instagram Pevki Adele je ta nasvet odlično služil, saj se nobena pesem iz filmov o agentu 007 še ni uvrstila na vrh angleške glasbene lestvice. Za nameček pa je njena skladba tudi prva, ki je prejela nagrado oskar za najboljšo izvirno pesem.

Film Skyfall z Danielom Craigom, si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.25. Pred tem pa ob 19.00 ne zamudite še ene uspešnice o tajnem agentu 007, ki nosi naslov Mož z zlato pištolo (The Man With The Golden Gun), v glavni vlogi je nastopil Roger Moore.

Daniel Craig Planet TV Take poškodbe je zvezdnik utrpel na snemanju Daniel Craig Planet TV Daniel Craig: Po tej vlogi nisem več isti Živi in pusti umreti Planet TV V filmu o Bondu so uporabili prave krokodile: kaskader je dobil 193 šivov #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin