Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 6. 2023,
8.00

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

romantična drama Nick Robinson Amandla Stenberg

Sobota, 3. 6. 2023, 8.00

10 mesecev, 3 tedne

Igralka razkrila, zakaj ji ta glavna vloga veliko pomeni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali romantično dramo Vse, prav vse (Everything, Everything), v kateri sta v glavni vlogi nastopila Amandla Stenberg in Nick Robinson. Igralka je razkrila, zakaj je bila te vodilne vloge zelo vesela, skupaj z glavnim soigralcem pa sta se dotaknila tudi sporočila, ki ga film prinaša.

Amandla Stenberg je mlada filmska igralka, ki je zaslovela s stransko vlogo v filmski seriji Igre lakote (Hunger Games). Na Planetu jo boste nocoj ob 19.45 lahko videli nastopiti v glavni vlogi v romantični drami Vse, prav vse (Everything, Everything), ki je nastala na podlagi istoimenskega romana. Poleg Amandle bosta v glavnih vlogah nastopila še Nick Robinson in Anika Noni Rose.

Riba, raca, rak
Planet TV Slovenska pevka odkrito spregovorila o svoji bolezni #video

Filmska zgodba govori o Maddy (Amandla Stenberg), bistri, radovedni in domišljije polni osemnajstletnici, ki zaradi svoje bolezni ne sme zapustiti hermetično zaščitenega in zapečatenega okolja svojega doma. Z Ollyjem (Nick Robinson), sosedovim fantom, se gledata zgolj vsak s svoje strani oken in si pošiljata telefonska sporočila, vendar se med njima vseeno razvije močna vez, zaradi katere tvegata vse, da bi lahko bila skupaj.

Riba, raca, rak
Planet TV Salome je želela pomagati, nato se je zgodila katastrofa #video

Amandla je v enem izmed intervjujev dejala, da je izjemno vesela, da je v tej romantični drami lahko nastopila v eni vodilnih ženskih vlog, kar je pojasnila takole: "To mi zelo veliko pomeni, saj bom na ta način lahko dosegla veliko gledalcev, ki bodo v večji meri najstniki. Mislim, da bo to, da bodo lahko videli to raznolikost, ki jo prinaša film, in pristnost ljubezenske zgodbe v njem, neprecenljivega pomena."

Everything, everything | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Skupaj z glavnim igralcem Nickom Robinsonom sta se strinjala, da je eno glavnih sporočil filma to, kako veliko transformativno moč ima lahko v življenju posameznika ljubezensko razmerje. Nick je ob tem dejal: "Obenem pa se močno navezuje tudi na prestopanje meja in stopanje iz omejitev, tako metaforično kot dejansko." Amandla ga je dopolnila: "Upam, da bo film gledalce napolnil z zadovoljstvom in da jim bo dal nov pogled na razmerja med različnima rasama. Upam, da bodo znali ceniti to drugačnost in jo sprejeti."

Romantično dramo Vse, prav vse (Everything, Everything) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Ob 22. uri sledi vojna romantična drama Posledica (The Aftermath) s Keiro Knightley in Alexandrom Skarsgardom.

Riba, raca, rak
Planet TV Nika Krmec razkriva: Vanj sem se čisto zatrapala #video
Milijonar
Planet TV Neverjeten zaplet: v studiu Milijonarja kar naenkrat nastala popolna tema #video
Jutro na Planetu
Planet TV Rojstnodnevno presenečenje za voditeljico sredi oddaje #video
Riba, raca, rak
Planet TV Salome v hudih mukah: Skoraj sem se zadušila! #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte