Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 10. 2022,
8.40

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Planet TV Yara Shahidi Charles Melton romantična drama

Sobota, 22. 10. 2022, 8.40

1 leto, 6 mesecev

To je najbolj romantična stvar, ki jo je v ljubezni storil igralec #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Nocoj ob 22.10 si boste na Planetu lahko ogledali romantično dramo Tudi sonce je zvezda (The Sun Is Also a Star), v kateri bosta v glavnih vlogah nastopila Yara Shahidi in Charles Melton. V intervjuju sta spregovorila o tem, kako sta se ujela na snemanju, glavni igralec pa je razkril tudi svoje najbolj romantično dejanje na ljubezenskem področju.

Romantična drama Tudi sonce je zvezda (The Sun Is Also a Star) je bila posneta po istoimenski knjižni uspešnici. Sodobno obarvana zgodba govori o tem, kako proti vsem pričakovanjem najti ljubezen, raziskuje pa tudi večno dilemo - ali naša življenja določa usoda ali so to zgolj naključja v vesolju. V glavnih vlogah bosta nastopila igralca Yara Shahidi in Charles Melton.

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

V enem izmed intervjujev so glavna igralca vprašali, kaj je najbolj romantična stvar, ki sta jo v resničnem življenju storila v ljubezni. Charles je razkril: "Za svojo izbranko pišem pisma. To je sicer nekaj preprostega, ampak zahteva od mene, da v to vložim nekaj truda. Vsak lahko naroči šopek rož, za pisanje pisma pa si moraš vzeti čas." Razkril je tudi, katerega verza v napisanih pismih ne bo nikoli pozabil: "Vrtnice so rdeče. Vijolice so modre. Poglej v nebo, ker res te ljubim zelo."

Nicole Kidman
Planet TV Igralka s solzami v očeh razkrila: Ta vloga je bila narejena zame

V nadaljevanju intervjuja sta igralca spregovorila še o kemiji med njima, ki je povzdignila filmsko zgodbo na višjo raven. Igralca sta dejala, da igranje zaljubljenega para zanju ni bilo težko, saj sta se izredno vživela v vlogi. Spregovorila sta tudi o tem, kako je bilo igrati v prizorih, v katerih sta se poljubljala. Pojasnila sta, da sta se povsem poistovetila s svojim filmskim likom, zaradi česar sta lahko samo sledila navodilom producentov, Charles Melton pa je v šali dodal: "Pred vsakim poljubom me je Yara sicer lovila z osvežilcem daha."

Glavna igralca v prizoru iz filma. | Foto: IMDb Glavna igralca v prizoru iz filma. Foto: IMDb Igralca sta priznala, da sta se za sodelovanje v tem filmu odločila predvsem zato, ker je filmska zgodba zelo sodobna ter se dotika perečih problemov s področja kulture in politike. Yara je pojasnila: "Veliko mojih vrstnikov ima enake težave glede kulturne identitete in priseljenskega statusa. S tem filmom smo lahko povedali aktualno zgodbo, ki se dotika ljubezni in občutka pripadnosti, kar me navdaja s posebnim zadovoljstvom." 

Celoten intervju si lahko ogledate v spodnjem videu.

Romantično dramo Tudi sonce je zvezda (The Sun Is also a Star), v kateri bosta nastopila Charles Melton in Yara Shahidi, si na Planetu lahko ogledate nocoj ob 22.10. Pred tem pa ne zamudite še premiernega ogleda drame Lev: Dolga pot domov (Lion), ki se bo pričela ob 19.45! Še več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte