Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 1. 2023,
10.23

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

Natisni članek

Gökçe Bahadır Planet TV turška serija

Torek, 10. 1. 2023, 10.23

1 leto, 3 mesece

Igralka kljub zavidljivemu uspehu ostaja skromna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

Na Planetu boste lahko od srede spremljali novo turško serijo Odvetnica za ločitve. V glavni vlogi nastopa Gökçe Bahadır, ki je s sodelovanjem v tej seriji prekinila štiriletni umik od tovrstnih televizijskih projektov, njena vrnitev pa je med občinstvom požela veliko navdušenje.

Odvetnica za ločitve
Planet TV Na Planet prihaja nova serija Odvetnica za ločitve

Igralka Gökçe Bahadır se je s serijo Odvetnica za ločitve po štirih letih vrnila na televizijske zaslone in s tem uslišala želje oboževalcev. Kaj jo je prepričalo, da je vlogo sprejela? "To je bilo delo, pri katerem sem se zaljubila v scenarij in zgodbo. Zdi se mi dobra. Zelo mi je všeč," je priznala.

poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Spoznajte nove kandidate, ki se podajajo na pot iskanja večne ljubezni!

V zgodbi, ki jo je prepričala, lahko spremljate Colpan Cevher, priznano odvetnico, ki je iz družinskega podjetja ustvarila najboljšo odvetniško pisarno za ločitve v Istanbulu. Njena najstarejša hči Azra, ki jo igra Gökçe, nato zapusti pisarno in se pridruži konkurenci. Njena trmasta sestra Sanem, ki je prav tako odvetnica, ostane pri mami, najmlajša sestra Gunes pa se ne ukvarja s pravom. Zadeve se še bolj zapletejo, ko se 25 let po tem, ko je pobegnil z varuško, pojavi njihov oče in zahteva svoj delež podjetja.

Jutro na Planetu
Planet TV Tako je videti, ko se priljubljena voditeljica preizkusi v vadbi ob drogu #video

Azrino urejeno življenje se obrne na glavo, ko izve, da ji je mož, prav tako ločitveni odvetnik, nezvest. Par ima tri čudovite otroke. Kljub bogatim izkušnjam Azra ni pripravljena na ločitev, ko se v novem podjetju ponovno poveže s staro ljubeznijo. Na vrhu je lahko le ena pisarna in v Azrini novi pisarni se odločijo, da bodo uničili njeno prejšnjo. Umazana ločitev, obujena ljubezenska zveza in grenko poslovno rivalstvo z mamo Azro potisnejo na rob.

 

Odločitev za sodelovanje pri tem projektu se je izkazala za izjemno dobro, saj so gledalci serijo zelo lepo sprejeli in je dosegla velik uspeh, tako kot vsi projekti, ki se jih loti Gökçe Bahadır. V odgovoru na vprašanje, kaj je razlog za to, igralka ostaja skromna: "Težko bi rekla, ker med samim delom pri projektu nikoli ne veš, ali bo uspešen ali ne. Preprosto se samo potrudiš, da svoj del opraviš po najboljših močeh. Me pa izredno razveseli, ko vidim, da je občinstvo zadovoljno."

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Šokantno: njuna ločitev je eskalirala do aretacije, sojenja in prepovedi približevanja!

Prvi del serije Odvetnica za ločitve, ki je priredba britanske serije The Split in se lahko pohvali z oceno 7,1 na IMDb, si boste na Planetu lahko ogledali že jutri ob 17. uri.

Serijo Odvetnica za ločitve (Evlilik Hakkında Her Şey) boste na Planetu lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 17. uri. Pred tem si lahko ob 16. uri ogledate epizodo hrvaške telenovele Zlati dvor. Zamujene epizode in druge vsebine si lahko brezplačno ogledate na Planeteka.si.

Jutro na Planetu
Planet TV Kako izbrati pravo vadbo zase? #video
Jutro na Planetu
Planet TV Jure Košir preimenoval sovoditelja v "belega konja" #video
Milijonar
Planet TV Slovenec postal lokalni junak v Vietnamu #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte