SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralka je bila sprva zgrožena, nato pa navdušena nad to vlogo

0,04

termometer

Elizabeth Hurley, Brendan Fraser |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.50 ogledali komedijo Začaran (Bedazzled), v kateri bosta v glavni vlogi nastopila Brendan Fraser in Elizabeth Hurley. Glavna igralka je v enem od intervjujev razkrila, zakaj je bila sprva zgrožena, nato pa navdušena nad igranjem vloge v tem filmu. Spregovorila je tudi o tem, kako se je ujela s soigralcem.

Elizabeth Hurley v komediji Začaran (Bedazzled) igra v vlogi hudiča, s katerim Elliot (Brendan Fraser) sklene pogodbo. Hudičevka mu v zameno za dušo izpolni sedem želja, ob tem pa ne skopari s smislom za humor. Elizabeth je v začetku intervjuja razkrila, da je bila pred branjem scenarija zgrožena nad tem, da bo igrala hudiča, še bolj pa nad tem, da so ji vsi dejali, da bo odlična za to vlogo.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

"Sama menim, da nisem ravno hudič v resničnem življenju, ampak agent me je vseeno poklical, mi predstavil vlogo in dejal, da bi bila zanjo odlična. To mu je menda potrdila njegova mama, rekel pa mi je tudi, da mi sploh ne bo treba igrati," je pojasnila.

Igralka je priznala, da ji je bilo pri igranju te vloge najbolj všeč to, da je bila kot hudičevka svobodna pri igranju: "Tukaj ni bilo nobenih pravil, kar se igralcu zgodi zelo redko. Običajno ima namreč vsak igrani lik svoje omejitve – od nekega poklica, družine, aktivnosti do življenja na nekem območju, ki ga določajo. Tukaj pa sem bila povsem svobodna."

Elizabeth Hurley in Brendan Fraser v prizoru iz filma Začaran | Foto: IMDb Elizabeth Hurley in Brendan Fraser v prizoru iz filma Začaran Foto: IMDb V filmu poleg Elizabeth v glavni vlogi nastopa Brendan Fraser, ki ga igralka pred začetkom snemanja komedije Začaran (Bedazzled) sploh ni poznala.

"Videla sem nekaj njegovih filmov, osebnega stika pa nisva imela. Na snemanju sem ga spoznala in ugotovila, da je ekstremno introvertiran, a obenem eden najbolj prijaznih ljudi, kar sem jih srečala v življenju. Nedvomno je popolna oseba za igranje nekoga, ki si ga pošteno privošči hudič," je povedala zvezdnica o soigralcu.

Fern Sutherland, Neill Rea Planet TV Ob mednarodnem uspehu te serije je igralcema zastal dih

Novinarja je zanimalo, ali je za dobro ujemanje s soigralci bistveno dobro medsebojno poznavanje ali gre samo za opravljanje dela, Elizabeth pa je odvrnila: "Bistveno ni, jaz zelo uživam v spoznavanju novih ljudi. Rada se družim in seveda zabavam. V igralstvu redko dobiš soigralca, s katerim se ne razumeš. Mogoče imajo pri tem prste vmes tudi režiserji, saj vedno izberejo tiste igralce, ki imajo dobro medsebojno kemijo."

Zdravnik brez vesti Planet TV "Težko je bilo na novo ustvariti lik in paziti, da ga pri tem nisem imitiral"

Ob koncu pogovora je razkrila še, kako se je na snemanju ujela s soigralcem Brendanom: "Neverjetno dobro. Svoj odnos sva z ekranov prenesla tudi v resnično življenje. V filmu ga namreč kar naprej nadlegujem z dotiki in bližino. Že prej sem povedala, kakšen je, zato se logično nisem mogla upreti skušnjavi tudi po tem, ko sva nehala snemati."

Komedijo Začaran (Bedazzled) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.50. Pred tem ne zamudite drame Čudo (Wonder), ki se bo začela ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Afera se je začela – padel je prvi poljub Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nepričakovan zaplet: v lase sta si skočili dve nevesti, tretja je zapustila snemanje Poroka na prvi pogled: Avstralija, Kate Planet TV Nevesta v solzah želela zapustiti šov, a bo morala ostati vsaj še en teden Poroka na prvi pogled Planet TV Je Nina iz Poroke na prvi pogled končno pokazala svojega novega fanta?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin