SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralka ljudi poziva, naj podporejo medicinske sestre

0,24

termometer

Nocoj ob 23. uri si boste na Planetu lahko premierno na slovenskih televizijah ogledali fantazijsko družinsko pustolovščino Alica izza ogledala (Alice Through Looking Glass). V filmu je poleg Mie Wasikowe in Johnnyja Deppa nastopila tudi Helena Bonham Carter, ki je v času epidemije koronavirusa javnost spodbudila k izkazovanju podpore medicinskim sestram.

Alica izza ogledala Planet TV Alica izza ogledala premierno na Planetu

Helena Bonham Carter je javnost spodbudila k nakupu belih vrtnic, saj se bodo na ta način v Veliki Britaniji zbirala sredstva za financiranje medicinskih sester in babic. Letos namreč praznujejo 200. obletnico rojstva medicinske sestre in britanske humanistke Florence Nightingale.

Njena teta je bila igralkina prapraprababica, poleg tega pa je več medicinskih sester 24 let skrbelo tudi za njenega očeta, zato igralkino spodbujanje javnosti k podpori medicinskih sester ni nobeno presenečenje.

Pri Črnem Petru ep09 Planet TV V oddaji Pri Črnem Petru prirdba zgodbe o Sneguljčici #video

Helena je napovedala tudi slovesno razstavo belih vrtnic ob Westminstrski opatiji, ko se bodo varnostni ukrepi zaradi epidemije koronavirusa sprostili.

Na ta način naj bi se javno poklonili tako Florence kot celotnemu medicinskemu osebju, ki je v trenutnem času epidemije najbolj aktivno in hkrati najbolj izpostavljeno. "Nikakor ne smemo pozabiti na njihovo žrtvovanje za naš dobrobit," je poudarila Helena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Bonham Carter (@bonham.carter) on

Jessica Parker Kennedy Planet TV Igralka se aktivno bori proti zlorabi pitbulov in jim pomaga pri iskanju novih domov

Helena Bonham Carter, ki se je leta 2016 po trinajstih letih zakona razšla s Timom Burtonom, je pred kratkim priznala, da je njun delovni odnos trpel že pred razhodom. Na snemanju filma Sweeney Todd: Hudičev brivec, ki ga je Tim Burton režiral, v glavnih vlogah pa sta prav tako kot v filmu Alica izza ogledala nastopila Helena Bonham Carter in Johnny Depp, naj bi Tim svoje frustracije nenehno sproščal nad svojo tedanjo ženo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Bonham Carter (@helenabonhamcarter_offical) on

"Logično je, da svoj stres in skrbi kažeš le v odnosu s tistim, ki ti je najbližje in s katerim se počutiš najbolj domač," je komentirala igralka.

Razkrila pa je tudi, da ji med snemanjem njen nekdanji mož sploh ni prisluhnil, ko mu je želela povedati kakšno svojo idejo za izboljšavo filma. "Kadarkoli sem imela dobro idejo, sem jo morala najprej povedati Johnnyju Deppu, da jo je on predstavil Timu. Tako je ideja nenadoma postala izredno dobra in jo je celo upošteval," je dodala igralka.

Premiero filma Alica izza ogledala, v katerem nastopata Helena Bonham Carter in Johnny Depp, si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 23. uri. Že ob 20. uri pa bo na sporedu zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru.

Pri Črnem Petru Planet TV Sredi snemanja je voditeljici odpadel nos #foto Pri Črnem Petru Planet TV Tako so karanteno preživljali člani priljubljene glasbene skupine #video Gasilci Planet TV Poglejte si predstavitveno oddajo Gasilci #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin