SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Filmi in serije

10 zabavnih dejstev o seriji Nepremagljivi dvojec

0,44

termometer

Nepremagljivi dvojec |  | Foto:

Serija, ki je Meghan Markle povzdignila med zvezde in v svet poslala še eno odlično ekipo TV-odvetnikov, ponuja tudi marsikatero zabavno dejstvo. Ste vedeli, da Harvey v svoji pisarni v seriji sploh nima predalov?

#1 Zgodbo je navdihnilo resnično življenje

Ustvarjalec serije Aaron Korsh je, preden je postal pisec, delal na Wall Streetu kot investicijski bankir (kar naj bi bil tudi izvirni poklic likov v seriji). Delal je za gospoda Harveyja, ima zelo dober spomin, imel pa je težave z marihuano. Nikoli prej se ni ukvarjal ne s pisanjem ne vodenjem serije, zato se je prvi dan snemanja pilota v svoji vlogi počutil kot nekakšen goljuf – natanko to pa je v seriji Mike Ross.

#2 Meghan Markle je avdicijo opravila v obleki iz H&M

suits | Foto:

Danes Meghan vpliva na svetovno modo, nekoč pa oblekam ni namenjala toliko pozornosti. Na avdiciji se je pojavila v vsakdanjih oblačilih. Ko se je zavedla, da mora biti za vlogo videti bolj profesionalno in urejeno, je skočila v H&M in kupila malo črno obleko za 35 dolarjev, ki pa je ni niti pomerila. Na avdiciji so jo prosili, naj se preobleče, in oddahnila si je, ko je videla, da ji je obleka prav.

Nepremagljivi dvojec Planet TV Meghan Markle o svoji vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec

#3 Patrick J. Adams (Mike Ross) je dober fotograf

suits | Foto:

Njegove stvaritve lahko vidimo obešene na stenah v pisarnah serije Nepremagljivi dvojec.

#4 Obleke iz serije ustvarjajo velika modna imena

Moške obleke so še ena stvar, ki v seriji pritegne pozornost. Kako je ne bi, Harvey Specter kot lik da ogromno na videz in nosi obleke modnega oblikovalca Toma Forda. Obleče tudi po deset različnih oblek na epizodo. Ne snemanju imajo več kot sto oblek. Ženske med drugim nosijo znamke Dior, Victoria Beckham, Prada in Burberry.

#5 Louis Litt je alergičen na mačjo dlako

suits | Foto:

V seriji je ta poseben lik odvetnika oboževalec mačk, v resničnem življenju pa je igralec na mačjo dlako alergičen.

#6 Rachel Zane je ljubiteljica hrane zaradi Meghan Markle

Meghan Markle rada kuha, zato so tudi njen lik oblikovali tako, da je navdušenka nad hrano. Meghan je bila na snemanju znana kot ljubiteljica dobre hrane, saj je s sabo vedno nosila zdravo hrano ter jo ponujala soigralcem in ekipi.

meghan Planet TV Meghan Markle blestela v vlogah seksi zapeljivk #video

#7 Med Harveyjem in Donno je posebna energija 

Tako je zato, ker sta najboljša prijatelja že 20 let. Povedala sta, da bi jima bilo, če bi v seriji morala zaigrati kakšen romantičen prizor, zelo neprijetno.

#8 Gabriel Macht (Harvey Specter) prihaja iz družine odvetnikov

suits | Foto:

Njegova sestra, bratranec, teta in dedek so bili ali odvetniki ali sodniki. Tudi njegov najboljši prijatelj je bil, kot pravi sam, bolj prijetna različica Harveyja. Gabriel je torej obdan z odvetniki, zato mu tudi razni odvetniški izrazi v seriji niso povzročali večjih težav. Pravi, da se je moral le prepričati in zaigrati, da jih res razume. Nekateri člani njegove družine se prav tako pojavijo v nekaterih delih serije Nepremagljivi dvojec. Ob njegovem boku sta tako zaigrala že njegov oče in njegova žena.

#9 Serije ne snemajo v New Yorku

Čeprav je dogajanje postavljeno v New York, serijo snemajo v Torontu. V New Yorku so posneli le pilotni del.

#10 Lik Jessice naj bi bil moški

suits | Foto:

Zahvala gre piscu Aaronu Korshu, saj je lik spremenil in na najvišji položaj postavil žensko. Jessica ima veliko moč tudi pri gledalkah, saj se zgledujejo tako po njenem močnem značaju kot občutku za modo.

Priljubljeno odvetniško serijo Nepremagljivi dvojec lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri na Planetu. 
  Nepremagljivi dvojec Planet TV Meghan Markle presenetili s pesmijo iz serije Nepremagljivi dvojec meghan Planet TV Kaj o Meghan Markle razkriva njena najljubša barva? Planet TV Planet TV Ponesrečeni prizori Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin