SiolNET. Planet TV Exatlon
0,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

V Exatlonu bomo videli nekaj, kar do zdaj še nismo #video

0,34

termometer

Druga tekma za obstoj v Exatlonu je postregla z nekoliko nepričakovano suvereno zmago Jadrana, ki se je v zadnjih dneh boril s slabim razpoloženjem v ekipi. Poraz Triglava je obenem pomenil, da bomo tokrat prvič spremljali izločitveni dvoboj med tekmovalcem iz rdeče in tekmovalcem iz modre ekipe.

Exatlon Planet TV Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video

Druga tekma za obstoj je potekala na poligonu Karibski zaklad, v rajskem okolju naravnega parka Palmilla. Jure je tekmovalce znova spomnil na pomembno tekmo, ki jih je čakala. Zdelo se je že, da je njegova pridiga zalegla. Člani Jadrana so se poganjali skozi valove kot za stavo in prvi dve zmagi sta šli k njim.

Triglavanom je nato uspelo upleniti dve zmagi, a tokratno ciljanje s kroglicami jim nekako ni šlo od rok. Modri so zlahka pobegnili na rezultat 5:2.

Exatlon Planet TV Napetost v baraki: tekmovalci so se glasno sporekli #video

Tim je nato rešil čast rdečih s svojo že drugo točko. Čeprav Karibsko morje ni niti malo podobno Jadranskemu, so modri odgovorili silovito. Nanizali so štiri zmage zapored in pobegnili na rezultat 9:3. Večkrat smo že lahko videli, da je v Exatlonu mogoče vse, tudi neverjetni preobrati. In res, člani Triglava so zbrali moči in misli ter si priborili dve zaporedni zmagi, zaostanek pa zmanjšali na 9:5.

Burja je po naključju, ki ga je določil žreb, moral nastopiti kar dvakrat zapored. In čeprav je na tekmi doživel že dva poraza, je tokrat prav on osvojil ključno točko in svojo ekipo popeljal do zmage z 10:5.

Exatlon Planet TV Boris: Za naše poraze je krivo to, da ... #video

Zmaga Jadrana je spremenila potek izločitvenega dvoboja. Zgodilo se bo nekaj, česar v Exatlonu še nismo videli: dva interna dvoboja znotraj obeh ekip in nato odločilni izločitveni dvoboj poražencev. Statistično najmočnejša tekmovalca, pri modrih Laura Rozman in pri rdečih Teo Čeh, sta pred težko nalogo, saj morata izbrati tistega, ki se bo pomeril z najšibkejšim v ekipi. Pri Jadranu je to Aleš Žontar, pri Triglavu pa Klemen Kopina.

Kaj sta o tej nehvaležni nalogi povedala Teo in Laura, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Smeh do solz: tako so v Exatlonu za nos potegnili sotekmovalca #video Exatlon Planet TV Je res to razlog za slabše predstave Borisa v Exatlonu? #video Exatlon Planet TV Karolina razložila, kaj se plete med njo in Borisom #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin