SiolNET. Planet TV Exatlon
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Napetost v baraki: tekmovalci so se glasno sporekli #video

0,20

termometer

V Exatlonu, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, tekmovalce nocoj čaka zelo pomembna druga tekma za obstoj. V baraki medtem narašča napetost, zaradi nesporazumov pa se iz nje razlegajo povišani toni.

V tem tednu je ekipa Jadran že trikrat izgubila, zato je vzdušje med tekmovalci vse prej kot idilično. Na tapeti je trenutno Boris, ki se ne more pohvaliti z dobrimi predstavami na poligonu, poleg tega pa mu nekateri očitajo, da s svojim vedenjem po porazih v ekipo vnaša negativno energijo.

Exatlon Planet TV Smeh do solz: tako so v Exatlonu za nos potegnili sotekmovalca #video

Boris je po drugi strani prepričan, da njegova dejanja in slabo prenašanje porazov ne morejo tako močno vplivati na vse preostale tekmovalce in da to ne more biti glavni razlog za njihove poraze. S tem se nista strinjala Andreja in Marko, kar je vodilo v precej glasno izmenjavo mnenj. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Boris: Za naše poraze je krivo to, da ... #video

Nocoj v Exatlonu

Kako je prepir v baraki vplival na predstavo modrih na drugi tekmi za obstoj, ki je potekala na poligonu Karibski zaklad, lahko preverite že v nocojšnji oddaji.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video Exatlon Planet TV Je res to razlog za slabše predstave Borisa v Exatlonu? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin