SiolNET. Planet TV Exatlon
1,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Šok: Tik pred tekmo za obstoj nepričakovana sprememba #video

1,64

termometer

Tekmovalce v oddaji Exatlon Slovenija že nocoj, malce nepričakovano, čaka tekma za obstoj. Še prej pa so za nekaj začudenih pogledov poskrbele besede voditelja Mirana Ališiča. 

Exatlon Planet TV Znana je usoda Franka Bajca v Exatlonu #video

Tekma za obstoj je tista preizkušnja, ki odloča, katera ekipa bo morala dva od svojih tekmovalcev poslati v izločitveni dvoboj. Tokrat bo tekma potekala dan prej kot ponavadi. Ni pa to edina sprememba, ki je poskrbela za nekaj zmede med tekmovalci.

Exatlon Planet TV Jadran nadaljuje zmagoviti niz #video

Za izločitvene dvoboje se v obeh ekipah dekleta in fantje izmenjujejo. Pri Triglavu so v primeru poraza za izločitveni dvoboj tokrat na vrsti fantje, pri Jadranu pa bi v izločitveni dvoboj morali Eva Peternelj in Lara Deu, ki sta sploh edini ženski v ekipi. In ravno tu je prišlo do nepričakovane spremembe. Voditelj oddaje Exatlon Miran Ališič je namreč tekmovalcem sporočil, da bodo v primeru poraza na tekmi za obstoj tudi v modri ekipi v izločitveni dvoboj morali fantje.

Odgovor na vprašanje, kaj je razlog za to spremembo, bomo dobili v nocojšnji oddaji Exatlon.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Mikič: Prve tri mesece življenja sem bil Maja #video Jutro na Planetu Planet TV Noemi so v oddaji premagala čustva #video Jutro na Planetu Planet TV Chorchyp pokazal zanimivo vajo: bi jo zmogli? #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin