SiolNET. Planet TV Exatlon
1,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Pripravite robčke: čaka nas najbolj čustvena oddaja Exatlona do zdaj #video

1,29

termometer

Nocoj ob 20. uri nas čaka najbolj razburljiva in čustvena oddaja do zdaj. Najprej se bodo tekmovalci pomerili na tekmi za medalje, sledila bosta dva interna izločitvena dvoboja, nato pa še glavni izločitveni dvoboj, ki bo poskrbel za toliko čustev in solz, kot jih do zdaj v Exatlonu še nismo videli.

Kdo se ne spominja lanskega izločitvenega dvoboja med Denisom Porčičem - Chorchypom in Igorjem Mikičem - Mišico, ki je s čustvenim odhodom Chorchypa iz Exatlona poskrbel, da tudi marsikdo pred televizijskimi ekrani ni mogel zadrževati solz. Nocojšnja epizoda bi utegnila celo prekositi dogajanje izpred približno leta dni.

Exatlon Planet TV Solze so tekle v potokih: šov je zapustil Chorchyp #video

Najprej se bodo tekmovalci obeh ekip pomerili na tekmi za medaljo, ki bo potekala na že znanem poligonu gradbišče. V skladu z razpletom dveh tekem za obstoj bomo zatem spremljali interna izločitvena dvoboja tako v modri kot tudi v rdeči ekipi, kjer sta prva dvobojevalca v vsaki izmed ekip že znana. To sta statistično najslabša tekmovalca v ekipah. Pri Triglavu je to Klemen Kopina, pri Jadranu pa Aleš Žontar.

Exatlon Planet TV V Exatlonu bomo videli nekaj, kar do zdaj še nismo #video

Poraženca internih dvobojev se bosta za obstanek v Exatlonu pomerila med seboj. Tako bomo prvič v Exatlonu spremljali izločitveni dvoboj, v katerem si bosta nasproti stala tekmovalca iz nasprotnih ekip. Tudi finali dvoboj bo izjemno napet, razplet pa bo izjemno čustven, saj bodo solze tekle v potokih.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Smeh do solz: tako so v Exatlonu za nos potegnili sotekmovalca #video Exatlon Planet TV Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video Exatlon Planet TV Pri Triglavu kljub zmagi tekle solze #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin