Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 10. 2022,
22.07

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,89

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Ponedeljek, 10. 10. 2022, 22.07

1 leto, 6 mesecev

Exatlon

Po porazu tekmovalki izmenjali nekaj ostrih besed #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,89

Za nami je še šesta tekma za vilo, ki so jo ponovno dobili člani ekipe Triglav in tako še izboljšali rekord po zaporednih tednih, preživetih v vili, med vsemi ekipami Exatlona na svetu. Poraz je v ekipi Jadran povzročil precejšen razdor. Oster besedni dvoboj se je odvil med Karolino in Andrejo.

V baraki je bilo po odhodu priljubljenega Risa vzdušje turobno. Navaditi se bo treba na jutra brez njegovih domislic. Predvsem pa najti svežo energijo za vso ekipo, saj jih je čakala tekma za vilo, doslej še neosvojeno trofejo. Jure je tudi tokrat tekmovalce malce spodbudil. Zmagovalcem je poleg vile obljubil še igralno konzolo za teden dni. Poražence pa je tudi tokrat čakala skrivnostna kazen.

Exatlon
Planet TV Jadran ostal brez priljubljenega Risa, ki je le s težavo zadrževal solze #video

Tekma na Crossfitu se je začela s točko modrih. A tudi tokrat zmagoslavje ni trajalo dolgo. Triglavani so bolje lučali diske in dobili naslednje tri dvoboje. Potem pa spet preobrat. Naslednje tri zmage so slavili pri ekipi Jadran in modri so prvič povedli s 4:3. A zagon ni trajal prav dolgo. Začeli so izgubljati dvoboj za dvobojem. Natančneje, Triglavani so dosegli sedem zaporednih točk in zmagali z 10:4.

Člani ekipe Triglav so podrli nov rekord bivanja v vili, saj bodo tudi šesti teden zapored uživali v udobnem domovanju. To ni rekord le v slovenskih epizodah Exatlona, pač pa med vsemi ekipami na svetu.

Exatlon
Planet TV Trenirajte z nekdanjim tekmovalcem Exatlona

Ekipo Jadran pa je čakala še kazenska naloga. V okolici barake so morali poiskati vreče s peskom in iz njih izbrskati ključ, ki jim je odklenil bivališče. Nato pa so sklicali krizni sestanek, ki je vzdušje med tekmovalci v baraki še poslabšal. Karolina in in Andreja sta izmenjali kar nekaj ostrih besed.

Exatlon
Planet TV Exatlonovci bodo odslej imeli na poligonih posebno pomoč #video

Ugibanka

Igor je ta večer obe ekipi prvič povabil na zabaven večer z Ugibanko. Tokrat so se sprostili pri iskanju pojmov s pomočjo pantomime. Bilo je veliko smeha in zabave, kar sta obe ekipi zagotovo potrebovali. A rdeči so tudi tu pokazali svojo premoč in zmagali s 4:1 in zmagovalna ekipa si je lahko nadela nov komplet zapestnic.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Ti udeleženci naj bi po koncu šova zaslužili največ
Exatlon
Planet TV Neverjeten zaplet v Exatlonu: veselil se je zmage, nato pa ... #video
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Ta britanska nevesta je na loteriji zadela kar 2,5 milijona funtov!
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si   
Ne spreglejte