SiolNET. Planet TV Exatlon
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Odločitev je padla: Triglav bo spremenil svojo himno #video

0,25

termometer

Pomemben del Exatlon, ki ga na Planetu lahko ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, so tudi navijaške pesmi obeh ekip, s katerimi spodbujajo in motivirajo svoje tekmovalce. Pri Triglavu so se odločili, da bodo svojo himno spremenili, saj jih moti beseda.

Exatlon Planet TV Modri bodo imeli v izločitvenem dvoboju vsaj enega tekmovalca #video

"Z ekipo smo malo govorili o svoji himni oziroma slavju, ko kdo dobi točko. Mogoče je malo preveč agresivna. Vsi vemo, da ne mislimo zares, da pomendramo modre. To je bila smo prva beseda, ki se je rimala na galamo, pa smo jo takrat določili. Zdelo se nam je kul. Ampak zdaj je mogoče čas, da vse skupaj spremenimo, zato potrebujemo eno novo besedo," je odločitev, zakaj so se pri Triglavu odločili spremeniti del svoje himne, obrazložil Teo. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Solze so tekle v baraki: poglejte, kaj je razlog #video

Katero besedo so triglavani izbrali, bomo lahko prvič slišali že nocoj, ko se bo ekipa Triglav z Jadranom pomerila na drugi tekmi za obstoj. Če si tudi tokrat zmago zagotovijo rdeči, to pomeni, da bomo v petek spremljali izločitveni dvoboj med modrimi. V nasprotnem primeru pa obe ekipi najprej čakata interna dvoboja, nato pa odločilni izločitveni dvoboj med poražencema internih dvobojev. Enega iz rdeče ekipe in enega iz modre ekipe.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Suverena zmaga Slovenije v Exatlonu #video Exatlon Planet TV Tekmovalcem zastal dih: spektakularna akrobacija na poligonu #video Planet 18 Planet TV Exatlon je vsako nedeljo tudi v Ljubljani #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin