SiolNET. Planet TV Exatlon
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Napetosti v rdeči ekipi: Dobro bi bilo, da ena od vas izpade #video

0,10

termometer

V oddaji Exatlon, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45 na Planetu, se bosta ekipi Triglav in Jadran pomerili na poligonu, ki bo odločal, katera ekipa bo morala dva od svojih tekmovalcev poslati v izločilni boj. Čeprav je rdeča ekipa po številnih zmagah bolj samozavestna, pa se odnosi tudi med njimi vse bolj krhajo.

Vražje dame Planet TV Na Planet prihaja slovenska različica šova The Real Housewives

Obe ekipi lahko po nocojšnjem poligonu izgubita tekmovalca ali tekmovalko. Če izgubi rdeča ekipa Triglav, se bosta v boj za obstanek podali dve dekleti, v modri ekipi pa so v tem tednu na sporedu moški. Ker bo nekdo že nocoj zapustil igro za 50 tisoč evrov, si ekipi še posebej želita zmage na nocojšnji preizkušnji, saj so le tako vsi njihovi člani varni pred izpadom.

Exatlon Planet TV Tekmovalko oblile solze, tolažiti so jo morali sotekmovalci

Zaradi številnih porazov je v modri skupini opaziti nekaj več napetosti, v rdeči ekipi pa je kljub pomembnosti nocojšnje preizkušnje nekaj več sproščenosti. Kljub vsemu pa tudi znotraj rdeče ekipe vzdušje ni več popolno. O tem sta že zjutraj spregovorila Igor Mikič in Marjanca Polutnik, ki sta se strinjala, da bi bilo za ekipo bolje, če bi jo čim prej zapustila ena od njihovih članic. Govora je bilo o Aleksandri Podgoršek, ki naj bi s svojim vedenjem postala moteča za preostale člane Triglava. Več v zgornjem videoposnetku.

Exatlon 800x200

Ali se bodo člani rdeče ekipe poskušali sotekmovalke znebiti na taktičen način in namerno izgubili tokratno preizkušnjo na poligonu, preverite v nocojšnji oddaji Exatlon.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Exatlon Planet TV Marjanca popolnoma navdušila svojega sotekmovalca #video Exatlon Planet TV Tekmovalec v šovu povsem izgubil živce #video Jutro na Planetu Planet TV Taiji Tokuhisa: Jutro moramo začeti pozitivno #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin