SiolNET. Planet TV Exatlon
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

"Nagnjen sem k temu, da bi počel neumnosti" #video

0,03

termometer

Od ponedeljka do petka lahko spremljate Exatlon, vsak dan ob 19.45 na Planetu. Po nočnem poligonu in žgočem soncu se je tekmovmanje preselilo tudi na obalo, česar se je najbolj razveselil Nik Korošec iz ekipe Jadran.

Exatlon Planet TV Zaradi kač je morala k psihologu #video
"Vsi mi pravijo, da sem rojen za to. To je edini 'šiht', ki me veseli." Tako pogovor začne novopečeni vodja svojega lokala in aktualni tekmovalec modre ekipe Exatlona Nik Korošec. V eni preteklih oddaj je blestel na svojem parketu, saj so tekmovali v individualni tekmi in prilagojeni košarki. Medaljo za bonus je ta teden med moškimi odnesel prav Nik, ki je deset let treniral košarko.

A Nik zaživi predvsem za gostinskim pultom, tam se najbolje počuti, kar je očitno pri delu s strankami. Tako ne čudi, da se je pred leti prijavil tudi v šov Bar, ki je bil ravno tako na Planetu. A nazadnje si je le premislil, saj se je ustrašil samega sebe, ker se zaveda, da rad počne neumnosti, in se ni hotel javno osramotiti.

Exatlon Planet TV Naša voditeljica praznovala 40-ko in prejela posebno voščilo #video

Malce v šali, malce zares zase pravi, da je rojen športnik, saj se že v besedi športnik skriva njegovo ime Nik. In čeprav je pogumno stopil na samostojno gostinsko pot, sploh v nepredvidljivih časih, ko ima za sabo 12-urne delavnike, ne pozabi niti na trening. Za Exatlon se je tako pripravljal ponoči.

Exatlon je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45.
Exatlon Planet TV Mikič spet nasmejal: V tem položaju se ne počutim dobro #video Exatlon Planet TV Že celo življenje se pripravljam na Exatlon Exatlon Planet TV Tekmovalec s svojimi vragolijami popolnoma navdušil #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin