SiolNET. Planet TV Exatlon
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Mikič spet nasmejal: V tem položaju se ne počutim dobro #video

0,35

termometer

Nocoj ob 19.45 nas v oddaji Exatlon na Planetu čakajo novi zanimivi boji. Chorchyp je za svojo ekipo pripravil sprostilne vaje, ki naj bi tekmovalcem Triglava pomagale pri koncentraciji, kar pa Mikiču ni bilo preveč všeč, je pa zato poskrbel za veliko smeha.

Exatlon Planet TV Tekmovalci niso pričakovali tako ekstremnih razmer #video

Atraktivni poligoni Exatlona od tekmovalcev zahtevajo tako fizično moč in vzdržljivost kot tudi osredotočenost. Mojster borilnih veščin Chorchyp zato z različnimi tehnikami poskuša pomagati svojim tekmovalcem k še boljšim nastopom.

Nekoliko drugačen pristop k pripravi Mikiču ni bil preveč po godu, zato ni želel preveč sodelovati, saj ne verjame, da mu bodo dihalne tehnike posebno koristile. Še več, pri tem mu je bilo celo malce neprijetno. "V tem položaju se ne počutim dobro," je dejal in s tem močno nasmejal sotekmovalce, ki priznavajo, da res zna poskrbeti za vzdušje v ekipi.

Exatlon Planet TV Boj se zaostruje: "Najbolj nesimpatična mi je Meri" #video

"To dihanje je zame izguba časa. Jaz ne verjamem v te stvari, jaz verjamem samo, da se z mišico veliko naredi," je še dodal Mišica. Več v zgornjem videu.

Sicer pa nas nocoj čakajo izjemno zanimivi boji, v katerih bodo tekmovalci tokrat tekmovali vsak zase. Zelo atraktivna pa bo tudi tekma v Exaballu.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Exatlon Planet TV "Najraje na svetu pa jem" #video #foto Exatlon Planet TV Po bolečem porazu jih je čakalo še to razočaranje #video Exatlon Planet TV Zaradi kač je morala k psihologu #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin