SiolNET. Planet TV Exatlon
1,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Po bolečem porazu jih je čakalo še to razočaranje #video

1,73

termometer

Včeraj smo si na Planetu lahko ogledali prvi del izredno napete tekmovalne preizkušnje Exatlon, v kateri je slavila rdeča ekipa Triglav in si prislužila bivanje v razkošni vili. Modro ekipo pa je po bolečem porazu čakalo še eno razočaranje.

Exatlon Planet TV Pri nas je lepše kot na Baliju #video

Že prvi dan tekmovanja Exatlon je postregel z izjemnimi boji med ekipama. Tekmovalci so dali vse od sebe, nekateri so na zelo zahtevnem poligonu utrpeli tudi nekaj manjših poškodb, v vsakem dvoboju pa se zares odločale malenkosti. Najbolj je sicer blestel član rdeče ekipe Triglav Franko Bajc, ki je zmagal v vseh treh dvobojih.

1 / 22
2 / 22
3 / 22
4 / 22
5 / 22
6 / 22
7 / 22
8 / 22
9 / 22
10 / 22
11 / 22
12 / 22
13 / 22
14 / 22
15 / 22
16 / 22
17 / 22
18 / 22
19 / 22
20 / 22
21 / 22
22 / 22

Ekipi sta bili večji del večera zelo izenačeni, končni rezultat pa je bil 10:7 za rdečo ekipo, ki si je s tem zagotovila veliko ugodnost. Prvi teden bodo namreč preživeli v luksuzni vili, kjer jim ne bo ničesar primanjkovalo. Tega so bili razumljivo izjemno veselili. Prva zmaga nad ekipo Jadran pa jih je medsebojno še bolj povezala.

Rdeča ekipa Triglav je bila navdušena nad svojim novim domom:

Modra ekipa po grenkem porazu sicer ni obupovala. Zdaj so še bolj odločeni, da naslednjo preizkušnjo na poligonih obrnejo v svojo korist. Vseeno pa so ob prihodu v kolibo, ki bo vsaj ta teden njihov dom, spoznali, da bo njihovo bivanje vse prej kot razkošno, in zato smo lahko videli kar nekaj zelo razočaranih obrazov. To pa bi lahko vplivalo tudi na njihovo moralo.

Razočaranje modre ekipe Jadran ob prihodu v kolibo:

Razburljivi dvoboji v Exatlonu se nadaljujejo že nocoj, ko se bosta rdeča in modra ekipa udarili na novem osupljivem poligonu. Bodite z nami na Planetu.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45! Exatlon lahko spremljate tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Exaton Planet TV Poglejte si prve utrinke najbolj spektakularnega šova te jeseni #video Exatlon Planet TV Če igrate to igro, bodite pozorni nanj #video Exatlon Planet TV Vedno sem bil in bom nepristranski #video Exatlon Planet TV "Najraje na svetu pa jem" #video #foto  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin