SiolNET. Planet TV Exatlon
1,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Zaradi kač je morala k psihologu #video

1,39

termometer

Ekstremno preizkušnjo Exatlon lahko spremljate vsak delavnik ob 19.45 na Planetu. Članica modre ekipe Jadran je tudi 20-letna Alja, ki prihaja iz Koroške. 

Exatlon Planet TV Vedno sem bil in bom nepristranski #video

Sinoči je Alja Šlebnik v oddaji Exatlon spet dokazala, da se v vodi počuti kot doma. Tokrat so se tekmovalci preizkusili na vodnem poligonu, a na njeno nesrečo so se bolje odrezali rdeči in jih premagali. Alja zase pravi, da je zelo čustvena, hitro zajoka, a bolj kot poraza se nadvse boji kač. Če kakšno srečam v Dominikanski republiki, ne bo dobro, nam prizna. 

Najbolj bo pogrešala mamo, pravi. Sta zelo dobri prijateljici, teh pa ima zelo malo, saj ceni le tiste prave in iskrene. Kljub temu, da šteje le 20 let, se je že velikokrat opekla, zato je pri izbiri prijateljev in družbe zelo previdna.

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Ne pokaže takoj svojega pravega obraza. Pravi pa, da ne mara hladnih ljudi, v skupini športnikov pa se vidi bolj kot vodjo in ne toliko kot motivatorko, saj ne mara preveč, da ji kdo ukazuje.

Alja je sicer plavalka, ki je na državnih tekmovanjih zasedala prva mesta, vedno je bila med prvimi desetimi. Trenirala pa je tudi akrobatiko. Kako se bo danes znašla na novem poligonu, pa preverite že nocoj.

Oddaja Exatlon, od ponedeljka do petka ob 19.45 na Planetu.
Exatlon Planet TV Po bolečem porazu jih je čakalo še to razočaranje #video Exatlon Planet TV Poškodba tekmovalke: bo sploh lahko nadaljevala preizkušnjo? #video Exatlon Planet TV Boj se zaostruje: "Najbolj nesimpatična mi je Meri" #video
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin