SiolNET. Planet TV Exatlon
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

"Moramo se jih lotiti tudi na osebni ravni" #video

0,12

termometer

V oddaji Exatlon, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45 na Planetu, je modra ekipa Jadran na obeh dosedanjih tekmah zabeležila poraz, zato so tekmovalci sklenili, da bodo na naslednji tekmi poskusili tudi drugačne pristope.

Exatlon Planet TV Na poligonu še ena poškodba in že drugi poraz Jadrana #video

Drugi zaporedni poraz na dveh tekmah je kar precej načel samozavest modre ekipe Jadran, ta obenem ni zadovoljna z vedenjem rdečih na poligonih. Posebej jih je zmotilo, ker so glasno proslavljali zmago, medtem ko se je njihova tekmovalka Tjaša Lepej na klopi zvijala od bolečin po poškodbi na poligonu.

Exatlon Planet TV Priznala je, da je bila diagnoza zanjo hud udarec #video

"A veš, kaj smo se pogovarjali? Malo bolj hinavski moramo biti, ko bodo oni metali, da jih psihično zj****," je sotekmovalcem predlagal Jaka Polak. "Bolj na osebni ravni," pa je dodal Boris in kaže, da se je ideja sotekmovalcem zdela zelo zabavna. Več v zgornjem videu.

Ekipi Triglav in Jadran nocoj čaka tekma v Exaballu, potem pa se bodo pomerili še na tekmi za obstoj, po kateri bo jasno, katera od ekip bo morala dva svoja tekmovalca poslati v tekmo za obstanek v šovu.

Exatlon Slovenija je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Jan Klobasa pred prvim poligonom: Nasprotniki me ne zanimajo #video Exatlon Planet TV Že na prvem poligonu poškodba tekmovalke: posredovati so morali reševalci #video Exatlon Planet TV Kakšen vpliv ima Exatlon na otroke? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin